Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: Vrlo čudno pitanje

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Default Vrlo čudno pitanje

Dok sam imao neke poslužitelj učitavanje na poslužitelj, odjednom sam se upozorenje iz vb da imam nepotpune profil polja ispuniti. koji zvuk stvarno čudno jer ja dont imati bilo polja, jer su svi već popunjena.

idem korisnika CP i vidim da je ono što je bio smješten u mojoj "o meni" je promijenila na talijanski. u početku sam mislio dobio sjeckan ili tako nešto, moj domaćin pregledao, ali nije otkriti, a kasnije sam provjeriti ono što ovu riječ na talijanskom znači i to je prevedeno pojam onoga što sam već je u mom profilu.

To je vrlo čudno, jer se čini da nekako je uzrokovan vbet. ja dont znati zašto i ja sam stvarno poremetiti da bi saznali da se takve stvari mogu utjecati na druge podatke previše. većina čudan stvar jest da sam imao bazu podataka cache memorije isključen.

bilo koji ideja od što se događa?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

vBET ne bi trebali promijeniti svoje podatke. vBET ne prevode podatke koje dolazi poštom. Možda ste počinili prevedene informacije - u tom slučaju šaljete takvih podataka na poslužitelj, a vBET ne mijenjaju POST informacije tako da ode u DB. Ovo je samo pretpostavka. A tjedan dana hipoteza, jer vBET ne prevode vrijednosti unutar polja za unos ... Pa stvarno jedini razlog ja vidim sada je da takvi podaci je poslati na server.

U ovom trenutku nisam siguran da li razumijem dobro. Dakle, molim vas dati točne informacije o:
    - Na kojoj stranici to vidite ove podatke (URL)
    - Što je naziv polja
    - Možete reproducirati problem?

Mi ćemo to provjeriti nakon što će biti sigurni što da provjerite

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

userprofile polje "o meni", ovaj je bio promijenjen. Morao sam nešto napisao tamo, onda iz nekog razloga sam dobio upozorenje da imam nepotpune profil polja, iako su svi bili puni. onda idem vidjeti i vidim da u ovom profilu polje "o meni", ulaz je bio u talijanskom: /

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Također sam vidio da neke ne engleskih znakova, gdje mijenja ?????????? na primjer, u meta opis: /

Registracija
    Listopada 2009

U redu, tako - vi ste u mogućnosti da ga reproducirati? Ne razumijem točno da moram urediti profil na prevedeno stranica i izazivaju obliku pogreške, a nakon toga će biti prevedeno? Da? Molim dati u točkama što da rade - Mi ćemo raditi na reproducirati na našem testnom forumima i to ispraviti
    Zadnji uredio vBET; 25-09-11 na 22:21.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by tsak76 View Post
    Također sam vidio da neke ne engleskih znakova, gdje mijenja ?????????? na primjer, u meta opis: /
    Je li to je isti problem - uređivanje profil ili nešto drugo? Za novi broj molimo otvoriti novu temu i dati više informacija

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Pokušala sam reproducirati ovaj problem u našem testnom forumu editiranjem / spremanje / prevođenja podataka u "o meni", ali nisam bio u mogućnosti to učiniti. Žao mi je moram imati više savjeta

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bez odgovora, smatraju riješiti, ako imate bilo kakvo pitanje o ovoj temi molimo Vas da, ja ću ga ponovno otvoriti, za bilo koje druga pitanja molimo vas da otvorite novu temu

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •