Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: Problem s vbet i duple sadržaja

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Default Problem s vbet i duple sadržaja

Recimo korisnika post u engleskom jeziku na danski forumu.

Onda imamo danski veze ... / da / showthread.php? T = XYZ ... koji sadrži engleski tekst preveden na danski (možete pokazati engleski tekst pomoću "padajućeg strelicu").

Onda ako tražite engleski niz od prijevoda danski veza pokazuje, jer Google indeksira tekst na engleskom jeziku koji apperes u izvor ... / da / showthread.php? T = XYZ ...

Dakle, ono što nam je potrebno je oznaka koja govori Google ne indeksiraju izvor sadržaja. Inače možete naiđete na probleme s duple sadržaj jer je isti izvor sadržaj će biti indeksirana u 52 različitih linkova.

Primjer: Imam kupca koji kupuje samo dosljedno R od mene i on site: www.thegame-online.dk - Google-søgning

PS Izgleda vanjski izravno ne radi ispravno na ovom forumu, barem ne u istraživač ...
    Zadnji uredio krisp; 19-12-09 na 23:11.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Nije kao da. Kao što možete vidjeti na svakoj stranici imate različite sadržaje - imate prijevod. To nije duple sadržaj, ako neke stranice su dio teksta iz drugih stranica. Ako imate sve što je prevedeno + uključen samo mali dio drugog dijela u izvornu stranicu ne treba smatrati duple sadržaj. Inače citirajući bi također smatrati duple sadržaj - želite onemogućiti navođenja u forum? Također imajte na umu da arhivi stranice su čak i točno isti tekst i ne smatra duple sadržaj, jer stvarno su različiti (puno test iz GUI nisu uključeni tamo). Dakle - to ne uzrokuje duple sadržaj pitanja

Ako ne želite uključiti izvorni tekst post napisan na drugom jeziku onda samo promijeniti predložak vbenterprisetranslator_inpost_translate. To je do vas. Po defaultu mi pružiti predložak koji omogućuje da vidite originalni tekst, jer je to korisno za ljude koji razumiju ovaj originalni language.It nije bug - to bi trebalo raditi na ovaj način.

Također ne znamo zašto se Google prikazuje svugdje tekst na engleskom jeziku, u ovom slučaju - kao što možete vidjeti u svakoj opisa stranice meta je prevedena. Još jednom - možete jednostavno promijeniti predložak ako vam se ne sviđa stvarne jednome.
    Zadnji uredio vBET; 19-12-09 na 23:40.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Ok, taj lako popraviti onda

Znate li, ako postoji alternativno postoje neke vrste načina da Googlebot ignorirati dio teksta na stranici - mogu ga koristiti predložak, umjesto uklanjanja funkcionalnosti?

Registracija
    Listopada 2009

Postoji način - to bi mogao biti uključeni ne izravno, ali je JavaScript. Na taj način bi se ignorirati čizme. Mi ćemo razmotriti tu ideju Dodano u TODO listu

Također molimo Vas da pročitate moj zadnji post još jednom - sam ga uredio i dodati više argumente zašto se ne duple sadržaja.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Velika svoje dodan u TODO listu Razumijem da ne bi bilo veći problem u ovom trenutku, ali to je malo "čistač" na taj način

Registracija
    Listopada 2009

Da, naravno - to će biti puno bolje rješenje - hvala za što nam je dao smjernice za njega

I naravno da definitivno će zatvoriti pitanje o tome - zašto Google pokazuje da opis na engleskom kada je opis preveden

Još jedna stvar - imajte na umu da su promjene u predlošcima uzrokovat će da ćete morati vratiti onih nakon ažuriranja (inače vBulletin će i dalje koristiti vaše promjene umjesto ažurirane izvorne predložaka).

Registracija
    Listopada 2009

Gotovo - bit će uključeni u 3.3.0

Registracija
    Listopada 2009

Moramo ukloniti tu funkciju - čini se da je slomio RSS. Nećemo biti u mogućnosti da obrađuju ovo prije objavljivanja. Oprostite.

I ponovo otvoriti to pitanje, a mi ćemo raditi na ovom jednom ponovno nakon 3.3.0 release

Registracija
    Listopada 2009

Ok - Čini se da ćemo obraditi pitanje RSS će raditi bez predloška.

Tako i bit će uključeni u vBET 3.3.0. Imajte na umu da će biti podesiv i po zadanom onemogućeno. Tu će biti novi parametar"Prikaži izvorni tekst"koji će vam omogućiti da izvornog teksta, pokažite na normalan način ili dodani mimo JavaScript (najbolje za SEO).

Također imajte na umu da pokazujući JavaScript smatra Beta funkcionalnost u ovom trenutku. Mi smo ga testirali u više konfiguracija, uključujući posebne znakova, ali nismo imali vremena da ga testirati na žive forumima, pa molimo budite svjesni o tome.

Također imajte na umu da bi to radi smo promijenili predložak vbenterprisetranslator_inpost_translate.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •