Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: koristeći 1 slika umjesto 52

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Član
    Registracija
    Listopada 2009

Default koristeći 1 slika umjesto 52

kad sam koristiti svim jezicima to će možda utjecati na performanse moje stranice s više od 52 requist slike, svaka slika za svaki jezik

Čitao sam prije somthing kako koristiti 1 slika koje sadrže sve icaons ili zastave slike, ali sam zaboravio gdje
    anywhy
    to je kao ono što yahoo.com koriste u njegovu lijevu stranu da pokazuju dosta linkova na svoje usluge, ali koristeći jednu sliku za sve ikone koje pokazuju

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Hvala na bilješku. U ovom trenutku vidimo puno problema s tim pristupom. Ako smo napravili samo jednu sliku onda neće biti moguće odabrati koje zastave želite imati aktivan.

Također ima 52 male slike ne utječu na performanse koliko god možete zamisliti. 1. preglednika cache memorije slika, tako da one ne preuzimaju svaki put. 2. one su Statični Sadržaj tako da ne koristi puno resursa poslužitelja koristi samo tvoj širina pojasa.

Mi smo otvoreni za ideje. Ako imate ideju kako riješiti jednu sliku problem i dalje dopušta da odaberete koje jezike forum želi podržati ćemo pogledati na ovom bliže. U ovom trenutku takav pristup će degenerirati stvarne funkcionalnosti vBET.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

da to neće utjecati kliknite za svaki jezik, osim trebamo drugu sliku za prikaz ehen desna na lijevo lnaguage to pokazati zastavu
    tako da trebamo 2 slike
    jedan za lijevo-desno, a drugi na desno na lijevo

Ja ću gledati za članak objašnjava kako ga koristiti

Registracija
    Listopada 2009

Postoji više problema - neki izgledi nemaju dovoljno mjesta i to obaviti slike. To neće biti moguće ako je samo jedna slika će biti generiran.

Registracija
    Listopada 2009

Gotovo. Hoće li biti uključen u sljedećem izdanju Rješenje:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...ss-sprite.html

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •