Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: Prevoditelj zastave na vrhu stranice u CMS-a koristeći Chrome i Firefox

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Prevoditelj zastave na vrhu stranice u CMS-a koristeći Chrome i Firefox

Vidi u prilogu pucao zaslonu. To se događa samo s preglednikom Google Chrome i Firefox na CMS stranicama. Kao gost, to se ne događa.

vBET postavke su postavljene na zastavama u vrhu podnožja.

Edit: Ne mogu uploadati privitak.

Evo slika:

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Također, na forumhome prevoditelj zastave pod forum blokova

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Vidi u prilogu pucao zaslonu. To se događa samo s preglednikom Google Chrome i Firefox na CMS stranicama. Kao gost, to se ne događa.

vBET postavke su postavljene na zastavama u vrhu podnožja.

Edit: Ne mogu uploadati privitak.

Evo slika:
    Imate li još uvijek imate izgled zadani vBulletin na forumu? Vidite li se to dogodi na zadanom izgleda previše?

Mi to provjeriti na našem testu forum i to radi dobro za zadani izgled. Imajte na umu da kada promijenite izgled onda neki automatsko postavljanje ne može raditi kao što se očekuje (zbog drugih stilova - automatizaciju postavljanje je jednostavno tekst ulančavanje u odgovarajuće mjesto, ali možete promijeniti stilova prikaza mjesto). U tom slučaju samo koristiti običaj postavka za zastave mjesto i postavite ga u odgovarajući predložak ručno, ili promjena zastave predložak.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Također, na forumhome prevoditelj zastave pod forum blokova
    Da. Mi smo ga i na našem testnom forumu - to je u redu. Automatiziranje stavljanje utvrde prekid. To je vrh podnožje. Samo izgled je lažan, a vrh podnožja postavljena je na stup mjesto. Možete to provjeriti u HTML izvor - zastave su samo na vrhu vBulletin podnožje. Možemo provjeriti ne neke stilove za zastave blok će se promijeniti položaj, ako želite.

Registracija
    Listopada 2009

Riješiti problem s forumhome zastave molimo vas da samo uredite vBET zastave predložak i dodati na glavni div dio:
    Code:
    style="clear: both;"
    Mi ćemo testirati to je prikladno i za druge zastave mjestu i ako je onda će biti dodan u sljedećem izdanju.

Uređeni:
    To će riješiti vaše probleme štand. Upravo sam rechecked prvi broj opet - i ja sam bio u mogućnosti da ga reproducirati (prvi put mi nedostaje informacija o pregledniku).

Uređeni 2:
    Samo je provjeriti za Opera, Chrome, IE, Mozilla - rješenje radi OK za sve one preglednike na svim mjestima zastavama. To će biti uključeni u sljedećem izdanju.
    Zadnji uredio vBET; 06-08-11 na 18:48.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Hvala za popravak!

Registracija
    Listopada 2009

Nema problema. To je već uključen u vBET4.4.1

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme