Također kad vidite skupinu link rasprava bit će:
http://www.vbenterprisetranslator.co...gtitle% 5D.html
Hvala na umu - mi ćemo to ispraviti.
Ispravljena - bit će uključeni u 3.3.0
Ako grupa poruka imati langtitle BBCode onda izvorni tekst će biti prikazan u URL-u. Naravno, na stranici će se prevesti. Vidi ovdje za exmple:
http://www.vbenterprisetranslator.co...s/yahoooh.html
nije fiksna
vidi Lang url
to će biti isti za sve jezike
Prijevod vBulletin Foundation (vBET)
i što abot posljednja 2 odgovora od mene u ovom thread
zadnji OBE je za brzi odgovor i sam napisao na engleskom jeziku i to radi savršeno whithout bilo zastavu
ali vidi pefore odgovor da mogu koristiti odgovor post i ona će se prikazati tekst na engleskom jeziku u području zastave čak je engleski
bilo objasniti
To je fiksna i radi baš kao što je bio opisan:
"Ako grupa poruka imati langtitle BBCode onda izvorni tekst će biti prikazan u URL"
Ona mora biti na ovaj način jer vBSEO ne podržava grupne rasprave u dobroj način - to znači da možete promijeniti URL kao što želite (dok prefiks je u redu), a neće biti 301 preusmjeravati. Zbog toga ne možemo podržati prijevod postoji, inače bi utjecaj dupliciranje sadržaja. To je sigurno u slučaju postova - tu vBSEO preusmjeravanja, ako URL nije točan.
Da i vrlo jednostavan - Google tvrdi da je na arapskom jezikuNa ovom forumu smo postavili prihvatiti Google odluke ako je u 0,1% siguran o tome. Ali, mislim da već znate kako se to radi ...
Također, tu je stvarno tekst na arapskom - pod URLMi nismo onaj koji bi Google algoritmi - Molim vas, nemojte pucati glasnik
Vaša poruka drugi nemaju veze s arapskim - to je čista engleski i Google to prepoznati na odgovarajući način. U prvoj koristite štand - engleski i arapski jezik. Čini se da je za Google je više arapski od engleskog jezika.
Molimo ne mijenjajte ovu prvu poruku - Ja ću ga koristiti odmah za testiranje umetanjem izvornog teksta JavaScript - čini se da postoji neki problem s tom porukom i želim to riješiti prije nego proizvodnja (vBET 3.3.0 je objavljen danas u nekoliko sati).
EDIT:
OK - ispitano i ispraviti(JavaScript pitanje)
Zadnji uredio vBET; 17-01-10 na 16:19.