Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 3 od 3

Thread: vBET izbrisati - crawl pogreška 100,000

Junior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

Default vBET izbrisati - crawl pogreška 100,000

Ja sam se prije godinu dana za kratko vrijeme vBET3. Moja web adresa je: MUHAKEME.NET FORUMU. Od godinu dana sam se "puzanje pogreške" google. Moj muhakeme.net ima crawl greške u više od sto tisuća stranica jer vBET proizvod URL. Imam loš pointcast od google i kaznu. Također sam napisao da google podrška i kažu da zbog tisuća "puzati pogreške" u više od 100 stranica se to moglo dogoditi.

Ja izbrisana proizvoda iz mog FTP. Ponekad gledam "Tko je on-line" i vidim da je Google u potrazi moj stari prevedenih stranica.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok, vidim da vam je licenca istekla pa pretpostavljam da ste koristili staru vBET verziju. Imajte na umu da vBET3.x zapravo ima 0 (nula) otvorenih grešaka

Dakle, ako želite koristiti vBET bez problema, to je uvijek najbolji način da koristite najnoviju verziju koja je ispravila stare greške Možete obnoviti svoje licence i dobiti najnovije verzije. Imajte na umu da obnovimo košta samo 30 $. Možete obnoviti u download sekciji.

Također imajte na umu za buduće - mi Vam besplatne podrške. Dakle, najbolja ideja je napisati kad imate problem, umjesto da vlastitim aktivnosti koje su vam još pitanja.

O stvarnom broju - Google pretraživanju stare stranice. Molimo samo dodajte odgovarajuće pravilo koje će se preusmjeriti takvih zahtjeva na forumu glavnu stranicu. Google će zaustaviti u potrazi nakon nekog vremena (ćete mu reći da se tim stranicama se preselili).

Molim Vas, dajte nam svoje primjere ne postoje veze - mi ćemo pisati vama odgovarajuće pravilo
    Zadnji uredio vBET; 18-07-11 na 11:58.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bez odgovora - smatra potpora nije potrebna. Molimo pišite ovdje u slučaju da i dalje treba podržati u ovom slučaju.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •