Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 15 od 15

Thread: Fatalna pogreška: ne može redeclare vbseo_thread_seotitle () (nije zatvoren još)

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Kao što vidim još uvijek ima problema s redeclaring funkciju. Ja ne mogu provjeriti što se točno događa, ali ako ste napravili odgovarajuće promjene u vBSEO datoteci kao što je opisano u instalaciji za upotrebu, onda je jedina ideja u ovom trenutku imam je da su neki pravilu stavlja natrag na vbenterprisetranslator_seo.php datoteka - to ne bi trebalo dogoditi i Ne vidim kako je moguće, ali bez provjere nemam druge ideje odmah.

Molimo otiđite na vbenterprisetranslator_seo.php i napravio isto izdanje za includes / functions_vbseo_createurl.php - kako pronaći funkciju vbseo_thread_seotitle i postaviti ako klauzulu oko nje. Molimo, recite mi to pomoći.

Ja razumijem tvoj sigurnosna pitanja - ali još uvijek možete napraviti forum kopirati - ukloniti većinu sadržaja i ostaviti samo neke dummy poruke. Ono što je potrebno će vam pomoći je otići do točnu konfiguraciju na točnim poslužitelju i vidjeti što se događa i saznajte zašto. vBET koriste mnogi forumi - takve stvari se događa nigdje drugdje, tako da nažalost nismo u mogućnosti dati vam odgovor od ruke, čak i ako bismo biti vrlo sretni da vam pomoći.

Oko Definiranje Naslovnica Aliases -napravili smo neke pokuse na ovom području. Koliko se sjećam vBSEO nakaze ako se preusmjeravanje jednostavno "/", pa smo napravili interni preusmjeriti na index.php (da je nije vidio preglednik) - definiranje iskaznice bi napravio preusmjeravanje petlje. Provjeri ponovno i vidjeti kako bi to izbjegli, ali imajte na umu da sada se govori o funkcionalnosti drugi mod i nismo odgovorni za svoje ponašanje - mi dati način da se integriraju s vBSEO, ali i dalje što se događa u vBSEO to događa u vBSEO... Dodano u TODO listu i istražiti taj problem opet. Također molim vas pokušati definirati takav pseudonime u htaccess pod vBET pravila - tako da ćeš 301 redirekcija izbjegavanje curenja i vBET moći će još uvijek raditi, budući da je prije ne poslije (u vBSEO koji bi napravio 301 za vBET zahtjev). Ali pričekajte s takvim eksperimentima dok smo vBET rad prekid na tvoj forum.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

ako sam napraviti izmjene na vbenterprisetranslator_seo.php sam se prazna stranica

Registracija
    Listopada 2009

U ovom trenutku jedina stvar koja mi pada na pamet je da na neki način možete imati unutarnju preusmjeravanje petlje. Možete doći do vbenterprisetranslator_seo.php onda ide na vBSEO i vBSEO čini unutarnje preusmjeriti ponovno vbenterprisetranslator_seo.php ne znam to stvarno dogodi, ali to je moje mišljenje jer ja ne mogu provjeriti. To bi objasnilo zašto ste imali redeclaring pogreške i zašto nakon promjene dobijete praznu stranicu sada.

Ako imate ideju što bi to izazvati (neke vBSEO konfiguracija) molimo vas da to ispravite. Inače posjetite instalaciju i integraciju postupak još jednom - korak po korak. Izrada sigurni da je sve spremno kako treba.
    Ako nakon tog pitanja još uvijek se događa onda mi je potreban pristup detalja biti u mogućnosti dati našu potporu u ovom slučaju. Ako ne u stvarnom forum onda bi to kopirati (može se bez prave teme podataka - trebamo vašu konfiguraciju).

Registracija
    Listopada 2009

Veliko hvala za davanje pristupa na forum kopirati. Vaši korisnici će biti jako drago znajući da ste uklonili sve podatke kopirati spasiti svoju privatnost

Broj riješiti
    Dodao sam ovu liniju na vbenterprisetranslator_seo.php:
    Code:
    $_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
    Također imajte na umu da možete postaviti na vBSEO opciju: Force Forum korijena kao početnu stranicu? Tako nećete imati PageRank propuštanja na svoju forumu veze.

I ovdje dolazi još jedan veliki vijest - čini se da će nakon promjena u vbenterprisetranslator_seo.php je moguće je koristiti opciju vBSEO "Definiranje Naslovnica Aliases"- To je samo potrebno izmijeniti prvi pravilo:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    Testirat ću ga i na naša 3 različita foruma s vBSEO-om. A ako će tamo uspjeti, uključit ću ove promjene u službeno izdanje

Nadam se da ste jako sretni sada

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Radovi!

Savršeno, hvala

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke