Kao što vidim još uvijek ima problema s redeclaring funkciju. Ja ne mogu provjeriti što se točno događa, ali ako ste napravili odgovarajuće promjene u vBSEO datoteci kao što je opisano u instalaciji za upotrebu, onda je jedina ideja u ovom trenutku imam je da su neki pravilu stavlja natrag na vbenterprisetranslator_seo.php datoteka - to ne bi trebalo dogoditi i Ne vidim kako je moguće, ali bez provjere nemam druge ideje odmah.
Molimo otiđite na vbenterprisetranslator_seo.php i napravio isto izdanje za includes / functions_vbseo_createurl.php - kako pronaći funkciju vbseo_thread_seotitle i postaviti ako klauzulu oko nje. Molimo, recite mi to pomoći.
Ja razumijem tvoj sigurnosna pitanja - ali još uvijek možete napraviti forum kopirati - ukloniti većinu sadržaja i ostaviti samo neke dummy poruke. Ono što je potrebno će vam pomoći je otići do točnu konfiguraciju na točnim poslužitelju i vidjeti što se događa i saznajte zašto. vBET koriste mnogi forumi - takve stvari se događa nigdje drugdje, tako da nažalost nismo u mogućnosti dati vam odgovor od ruke, čak i ako bismo biti vrlo sretni da vam pomoći.
Oko Definiranje Naslovnica Aliases -napravili smo neke pokuse na ovom području. Koliko se sjećam vBSEO nakaze ako se preusmjeravanje jednostavno "/", pa smo napravili interni preusmjeriti na index.php (da je nije vidio preglednik) - definiranje iskaznice bi napravio preusmjeravanje petlje. Provjeri ponovno i vidjeti kako bi to izbjegli, ali imajte na umu da sada se govori o funkcionalnosti drugi mod i nismo odgovorni za svoje ponašanje - mi dati način da se integriraju s vBSEO, ali i dalje što se događa u vBSEO to događa u vBSEO... Dodano u TODO listu i istražiti taj problem opet. Također molim vas pokušati definirati takav pseudonime u htaccess pod vBET pravila - tako da ćeš 301 redirekcija izbjegavanje curenja i vBET moći će još uvijek raditi, budući da je prije ne poslije (u vBSEO koji bi napravio 301 za vBET zahtjev). Ali pričekajte s takvim eksperimentima dok smo vBET rad prekid na tvoj forum.