Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: Amaterski se ovdje

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok,

Odgovarajući na pitanja:

1) Ne, to ne znači da će taj post biti izbrisan. Imajte NA UMU: VAŠ JE SADRŽAJ SIGURAN. vBET neće ukloniti nikakav stvarni sadržaj. Rezultati prijevoda mogu se predmemorirati u vBET-u u mnogim oblicima - podržavamo predmemoriju baze podataka, punu datoteku Predmemoriju gostiju, predmemoriju memorije. To znači da se prijevodi koji dolaze od Microsoftova Googlea pohranjuju na vaš poslužitelj. Hvala što je sljedeći prijevod mnogo brži, jer već imate rezultate prijevoda pohranjene na vašem poslužitelju - ne morate pitati vanjski poslužitelj i čekati da se rezultati vrate mrežom. I vBET podržava i automatsko čišćenje za ove predmemorirane rezultate (stvarni sadržaj - ovaj koji su dali korisnici bez obzira na to koji je jezik uvijek siguran ). Imajte na umu da je čistač u potpunosti podesiv

2) Imali smo slučajeve kada su korisnici koje je Google privremeno blokirao i više nisu mogli prevoditi. Ali svaki put je to bilo zato što nisu postavili Googleov ključ za prijevod u vBET konfiguraciji. Također svaki put nakon postavljanja toga i slanja Googlea natrag bili su deblokirani i sve je prošlo u redu. Također je bilo slučajeva o ne-indeksiranim stranicama - ali ako se dobro sjećam, to je bio problem s pogrešnim robotima.txt sadržajem koji je blokirao robote. Imajte na umu da su sva pitanja povijest koju možete pronaći upravo na ovom forumu - sve je ovdje. Tako možete vidjeti sve zatvorene i još uvijek otvorene slučajeve od sada i iz prethodnog. Ponosni smo na naš proizvod i ponosni smo što možemo pomoći našim kupcima kada se pojave problemi

Banned
    Registracija
    Srpnja 2011

Zahvaljujući Michal,

Cijenim vaše odgovore. JA stvarno ištanje to kupiti to i to koristiti, ali ja još uvijek trebate neke odgovore na pitanja, a neki uvjeravanja, jer ja ću biti potrošnje na vBulletin softver i vBET. Ako to ne rade za jednog ili drugog razloga, to će biti otpad od $ 300 za mene!

1) Nisam siguran točno kako cache radi. Jesam li pravo reći da je svaki post je napisan u jeziku, to je prevedena na druge jezike i pohranjene u cache na moj server za 15 dana. Što se događa nakon toga? Prijevod se briše, a zatim preračunavaju ponovno za još 15 dana?

U sve ovo vrijeme, bi moje rezultate na svim jezicima moći pretraživati Google zauvijek? Bi li ti cache memorije i cache stvaranje čišćenje utjecati na moj sadržaj biti indeksirana od strane Googlea?

2) Mogu li ograničiti broj prijevoda želim vBet prevesti na? Ja sam uz pretpostavku da je više prijevoda, više opterećenja na poslužitelju?

3) Mogu li koristiti normalni hosting na poslužitelju? Biste normalna hosting biti u redu ili ne vBet potrebna dodatna sredstva (VPS) za program funkcionira?

Hvala na pomoći!

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •