Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 6 od 6

Thread: nekim jezicima razbijanje formata

Član
    Registracija
    Rujna 2010

Default nekim jezicima razbijanje formata

Bok Dečki,

kao što sada imaš MS API integrirani im dajući mu još jednu priliku, hvala za to

Ive reinstalirati plugin, kasno sinoć, a Ive je dobio nekoliko bugova ...
    nekim jezicima raditi savršeno:
    http://seoforums.org/es/

ali neki izgleda da razbiti izgleda:
    http://seoforums.org/de/

svojim vjerojatno nešto vrlo jednostavno, ja sam luka imala priliku pogledati u nju još, ali ako je očito javite mi!

hvala

Bregunica

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Izgleda da imate problem s priključkom na usluge prevođenja. Dakle:
    1. Koristite li Google ili samo MS i prijevoda? Ako je MS, a zatim provjerite rezultate kada Google Samo je uključen.
    2. Molimo Vas da koristite Google testiranje i reći o rezultatima: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    3. Ako je sve u redu sa Google test i koristite Gost cache memorije, a zatim isključite gost cache i provjeriti rezultate - možda imate spremljeno krivo rezultata (ne bi trebalo dogoditi, ali je vrijedno provjeriti).

Molim Vas, dajte povratnu informaciju.

Član
    Registracija
    Rujna 2010

ok, tako da nakon testiranja - na 100% MS API prijevoda.

kad svojim putem ove API stranicu pojavi "slomljena". Ja stvarno stvarno želite koristiti samo druge API, a ne Google jednom tako ova značajka je važno za mene.

Bilo savjet?

Hvala!

Registracija
    Listopada 2009

Molimo pojedinosti sati za Admin CP i FTP pristup. Kao što ja razumijem da će biti dovoljno za postavljanje MS prijevod za reprodukciju. Imajte na umu da je MS prijevod smatra Beta u vBET tako da su neka pitanja se može dogoditi.

Mi već znamo kako da otkrije ono što je krivo i kako to ispraviti. Vjerojatno postoji neki posebni znak koji nije dopušteno MS API i moramo ga analizirati prije slanja. Ipak moramo točan sadržaj vidjeti što nije u redu, pa vas molimo da podatke za pristup sati.

Registracija
    Listopada 2009

Još uvijek nije dobila pristup pojedinosti. Mi moramo znati točan sadržaj ove stranice i biti u mogućnosti provjeriti što su Microsoft rezultate. Inače nismo u mogućnosti testirati i popraviti ga. Imajte na umu da ćemo provjeriti ga u bezopasan način - mi ćemo poslati dodatne samo izlaz za našu IP. Dakle, nitko drugi korisnik će vidjeti

Registracija
    Listopada 2009

Upravo sam otkrio jedan bug u Microsoft prijevod na našem testnom forumu. Ne znam je li isti problem kao i tvoja, jer nismo dobili pristup detalje i ne mogu to provjeriti. Ipak molimo vas da lopatara uputama ispod.

. Microsoft prijevodi tekstova, uključujući "znak pauze u ovom trenutku za brzo popraviti molim:
    1. Otvori datoteku / Includes / vbenterprisetranslator_class_translator.php
    2. Find:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.$toTranslate.'%22]'
    3. Zamijeniti:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.str_replace('%22','%5C%22',$toTranslate).'%22]'
    4. Find:
    PHP Code:
    $toTranslate $toTranslateTable[$i]; 
    5. Zamijeniti:
    PHP Code:
    $toTranslate str_replace('%22','%5C%22',$toTranslateTable[$i]); 
    To će biti uključeni u sljedećem izdanju.

Molimo Vas da potvrdite da je isti problem na svom forumu.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •