Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: URL za Sitemap je lažni ili pravi?

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2011

Default URL za Sitemap je lažni ili pravi?

Text automatically translated from: German to: Croatian
    Translated text
    Kada prvi želim reći da mislim da vbet za genijalan proizvod koji svaki cent se isplati troškovima

Sitemaps su točne URL-URL-a kao što je ovaj:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    ili samo URL-a kao što je ovaj:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Pitam se to jer za mene to je ključna prodajna točka. Za URL-ove kao što je ovaj:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    u sitemap su gluposti jer se pomoću 301 preusmjeravati na
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    biti proslijeđen i Sitemapove imati ispravne URL-a nisu one pogrešne.

Također sam htjela pitati ako prepisivati u Sitemapove URL-ove i forumima koristim samo na forumu URL-a nije nit URL u kazalo

puno hvala za pomoć

ps zašto poslati doprinos je da je zabranjeno postavljati linkove na druge stranice kad nisam učinio? Ja sam objavio samo na lijevoj strani

Original text

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok.

U ovom trenutku kada se integriraju sa vBET sitemap generator vama prag nisu prevedene veze u kazalo. vBET prevodi linkove na svoj forum, tako da Google i druge spiders će naći i da će indeksirati Vaše prevedenih stranica.

Imajte na umu da smo već planira rješenje za podršku generacije sitemap sa već prevedeni linkova (pogledajte ovdje za detalje: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). Nemamo datum izlaska za ovaj još. Prvo ćemo dodati i druge prijevod motora podršku za vBET3.x (sada je to samo u vBET4.x), a nakon toga ćemo provoditi druge značajke - uključujući i podršku za prevedene linkove za sitemap generator. Imajte na umu da je integracija s sitemap generator nije potrebno uopće - to je samo pomoć za Google koji će vjerojatno učiniti vaše stranice indeksirane brže, i dalje oni će biti indeksirana ionako zahvaljujući Googleu robota.

Ako imate bilo kakvih pitanja molimo Vas da budućnost samo pitajte

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2011

Translated text
    wow brz odgovor, hvala.

Ok to je dobro da se planira integrirati prevedene URL-ove za Sitemap.

Google vodi na žalost, samo određeni broj URL-a koji imaju 301 preusmjeravati tako ova značajka će biti vrlo korisna i važna.
    Ja sam na moj forum bez ove značajke oko 26 milijuna 301 preusmjeravanja da Google će kazniti

Pročitao sam kroz ovo ovdje: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Također je planirano da se Forum URL se dodaje sitemap?
    Do sada, samo nit URL koji želite umetnuti.

Imam 1200 forumu teme i 500.000 su, dakle, samo u forumima Sitemap URL, tako da će to biti važno za mene to je forum URL u kazalo se.
    Je li to moguće?

Posljednje pitanje.
    Je li moguće zadane od strane cijelom forumu u jednog jezika na drugi jezik?

Primjer.
    Ja sam njemački forum i da će uvijek biti prikazane i za svaki na engleskom jeziku, je to moguće?

Budući da sam mogao napraviti kopije forum na svoje domene u različitim jezicima
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

U ovom trenutku integracija Sitemap postupku ne uključuju dodavanje forum linkove za prevedene stranice. Naravno, to je moguće - samo nismo imali pitanja o tome prije nego što to nismo prije njega.

Ne razumijem vaše pitanje o jeziku foruma. vBET pretpostavlja da vaš forum ima jedan jezik i u potpunosti ga prevodi na druge jezike. Kada je vaš forum na njemačkom, onda nakon klika na englesku zastavu cijeli forum se prevodi na engleski - baš kao što možete vidjeti na našem forumu. Ne morate napraviti nikakvu kopiju foruma. Također bi takva kopija bila za vas vrlo skupa - za svaki primjerak zahtijevali biste zasebnu licencu za vBulletin, vBSEO i vBET. Također, vaš će se sadržaj u svakoj kopiji promijeniti neovisan. Ne vidim nikakvog smisla za ovo. Dakle - nema suočavanja. vBET sve rješava

Bilo više pitanja

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2011

Translated text
    ok, jer je pitanje: =)

Tako sam prihvatio njemački Forum (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ), A također žele engleski korisnik može pročitati ovo.
    Tada sam instalirati VBET i ja na URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    njemačke verzije i
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    engleska verzija. to je ok, ako želim njemački i engleski korisnici dijele platforme zajedno.
    Ali ako želim njemački i engleski korisnici imaju svoje forum onda bi bilo bolje sam napraviti kopiju Foruma
    Tada sam se dva njemačka foruma.
    jedne domene
    HTML Code:
    deutsch.de
    za njemački i jedan korisnik na domeni
    HTML Code:
    englisch.com
    za engleski korisnicima. To omogućuje korisniku da čita stare Engleski Njemački doprinosa na forum englisch.com treba naravno biti engleski po defaultu.

Tako sam imao dvije neovisne odbora neovisno svaka sa svojim jezikom i vlastitu domenu.

Izrazio sam ideju razumjeti?

Je koristan.
    Google neće indeksirati 10 milijuna stranica iz domene.
    No, 10 milijuna indeksiranih stranica Google 50 domena
    Original text
    Zadnji uredio Alpha; 28-06-11 na 15:33.

Registracija
    Listopada 2009

U tom slučaju ne trebate vBET na sve ... Vi samo voštana mast 50 jednog foruma jezik. Dakle, ono što za prijevode? Imajte na umu da će to biti vrlo skupo za vas - 50 licenci za vBulletin, a možda i druge plaćene priključke. Također 50 odbori će potrošiti puno više sredstava (CPU, memorija).

Također u vašem slučaju imate 50 neovisnih odbora - stvarate 50 različitih zajednica. S vBET-om imate prednost već postojeće zajednice za integraciju s ljudima koji koriste druge jezike ... vBET je dobra ideja

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2011

Translated text
    Nažalost, to nije tako jednostavno.
    Imam njemačkog foruma koja ima 1,5 milijuna radnih mjesta. Ove postove su, naravno, također dostupan na svim jezicima.
    Osnovi kao osnovni kao što je bilo.
    Znam da mogu biti 50 novih forume jedini razlog da imalo smisla.
    Zašto bi trebao biti 50 novih foruma razloga praznina, ali ako imam 1,5 milijuna radnih mjesta kao i sadržaj?
    Ali samo na jednom jeziku
    Ovaj sadržaj predstavlja gospodarski čimbenik može biti pomnožen sa prijevodom na različitim jezicima.
    Samo 100x bolje djeluje na zasebnim domenama na kojima odbor potom može prevoditi razvoju nezavisne pozicije.

Prvi faktor cijene je sekundarni. Njemački forum ima manje poslužitelju troškove 100-200 **** zasluga.
    Ako engleski primjerak za postizanje samo 10% od dostojanstva da će i dalje biti profitabilan. Nema foruma na novi server troškove postojeći poslužitelji nije zauzet dovoljno rezervi. To bi nastati samo trošak licence.
    Također, ne želim da 50 forumima na jednom, ali uvijek jedno za drugim

Ali mislim da sam našao rješenje.
    u htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Treba zapravo rade.

No, natrag na temu
    OK ja ću pokušati naći nekoga tko se može integrirati forum URL u Sitemap.
    Onda ću kupiti VBET.
    Hvala za pomoć

i hvala vam za ovaj veliki program
    Original text

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •