Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: Novi korisnik aktivaciju računa ne prijavite u korisnički

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Default Novi korisnik aktivaciju računa ne prijavite u korisnički

Ja sam "Potvrdi adresu e-pošte za registraciju 'uključen u Pure, a otkad sam instalira Vbet 4.4.0 primijetio sam da kad novi član klikne na link za aktivaciju nije automatski prijavljeni To je uzrok mene problem jer su te ljudi ostaju u 'korisnika čeka aktivacija grupe, osim ako im kliknite oko malo i dobiti VB poruku govoreći im da se prijavite kako bi vidjeli sadržaj.

Jeste li dečki svjesni ništa vbet koji bi mogli biti uzrok tome? Pitao sam o problemu više na vBulletin i odgovor je bio da je bilo sam kolačić problem ili bi moglo biti mod sukoba. Koristio sam tools.php vidjeti ako JA koji je potreban za vraćanje kolačić domena i put natrag na zadane postavke, ali su već zadane postavke.

Ja bih biti zahvalni ako biste mogli pogledati čeljust i vidjeti da li bi to moglo imati nešto za napraviti sa Vbet. Problem je koštalo me članova pa bih želio doći do dna to.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Izbrišite čeljust. Otkrio sam uzrok. To je bio drugačiji mod.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

ok, tako da će biti zatvorena

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Samo za info: MORH Lancerforhire je 'uplaćenom'. Problem sam imao je bio uzrokovan ranom beta verziju svog mod, ali najnoviju verziju (2.0) radi savršeno.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

hvala na potvrdu

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •