Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 6 od 6

Thread: Neprevedena naslov u forumhome

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Neprevedena naslov u forumhome

Bok svima, primijetio sam da u forumhome naslov teme nisu prevedeni (ako pogledate sada na Pomoći za Microsoft Office - Microsoft Office Rasprava - Excel VBA programiranje - programiranje Pomaknite se do upoznavanja forumu vidjet ćete koja počinje "Hola..." u forumdisplay prikazuje kao "Halo..." što je dobro) je to bug ili sam mssed nešto prilikom nadogradnje ili u vbseo ili .htaccess?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Kao što sam vidjeti svoje naslove su prevedene. O ovoj se mijenja URL u prijevodu. Vidim da na forumu glavnu stranicu i na podforum prikazuje malo drugačiji naslov - valjda to je zato što su naslov u Forum Home rez. Da li ovaj naslov je zamotan u langtitle BBCode? (Možete to provjeriti tako da odete do naprednih izdanje.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Kao što sam vidjeti svoje naslove su prevedene. O ovoj se mijenja URL u prijevodu. Vidim da na forumu glavnu stranicu i na podforum prikazuje malo drugačiji naslov - valjda to je zato što su naslov u Forum Home rez. Da li ovaj naslov je zamotan u langtitle BBCode? (Možete to provjeriti tako da odete do naprednih izdanje.
    Da, ako mogu vidjeti post u naprednom načinu uređivanja to je to [langtitle = es] Hola Todos [/ langtitle], kao što možete vidjeti to nije dugo naslov tako da sam ne znam zašto bi trebao biti skraćeni, a zatim prikazati neprevedena ?

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Pokušat ću ga reproducirati na mom testu forum

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Ok radovati se unaprijed sluh od vas

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Da, ako mogu vidjeti post u naprednom načinu uređivanja to je to Pozdrav Svi, kao što možete vidjeti to nije dugo naslov tako da sam ne znam zašto bi trebao biti skraćeni, a zatim prikazati neprevedena?
    Ok - tako ja vidim sada, ne postoji bilo koje pitanje. To je dug naslov, uključujući BBCode. Dakle, što ste ga odrezan vBulletin (kao što možete vidjeti imate točkice tamo, tako da je skraćen). vBET ima poseban kod koji pronalazi naslove s cut langtitle - ako je takva onda naći krajem langtitle BBCode je dodao i naslov se prevodi. To je razlog zašto, kada ste na forumu stranici možete vidjeti kako treba - uz napomenu je izrezana tako da cijeli naslov je preveden. A kad ste na forumu glavnu stranicu gledajući ga kao zadnji post, onda je smanjena za vBulletin, vBET obrađuje i prevodi izrezati naslov - to je razlog zašto ste ostali prijevod rezultate (nešto drugo je prevedena). Sve je u redu.

I kao što se sjećam da je prevedena na vaš forum. Bio sam tamo i vidio to - pitanje je da drugi prijevod rezultata na glavnoj stranici foruma, a pod-forum stranicu.

Ako želite izbjeći svoj naslov se smanjiti za vBulletin, a zatim idite na svoj Admin CP i konfiguriranje parametara vBulletin odgovoran za ovo (Naslov teme Zadnji Maksimalna prikazane znakove).

Molimo Vas da je to pomoć i trebate bilo kakve buduće pomoc ovdje
    Zadnji uredio vBET; 29-06-11 na 18:06.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •