Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Onemogućavanje za neke funkcije

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Onemogućavanje za neke funkcije

Recimo ja sam htjela isključiti nakon / PM prijevod značajke, langtitle BBKod i Lang BBcode. Što dodataka trebam onemogućiti?

Ja također ne želim niti vBET komentare u moj post sadržaju, ako je moguće.

Hvala za bilo kakvu pomoć!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

U tom slučaju možete samo koristiti besplatnu verziju - ne imati takve performanse, ali je još uvijek brz i napravio samo prijevode.

Ako želite značajku vBET 3.x da lang i langtitle BBCodes podrška oblik - molim te, otvori novu temu u http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ja ne trebaju performanse kao i moj forum je prilično velika. Također, nisam znao da je slobodan inačici korištenih proizvoda!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Kao čeznuti kao te ne još bilo mjesta u druge poruke tada BBCodes Lang i langtitle se ne koriste - tako da nemaju utjecaja na performanse.

Također napominjemo da u 3.x smo napravili mnogo poboljšanja performansi i pored 3.3.0 verzija će biti puna poboljšanja performansi.

Mi smo cijeli pod-forum o besplatnoj inačici, a najave koje ste ljepljive nit koja opisuje razlike između slobodnog i komercijalne verzije.

Ako ste već vlasnik vBET 3.x onda rejtinga za vBET 2.x će onemogućiti Lang i langtitle bbcodes, ali će također koristiti najgore sporije DB strukturu i broj bez mnogo poboljšanja performansi.

Preporučamo napraviti neke korake performanse tunning. Ovdje ćete naći neke savjete (vidi također postove ispod ove jedne za više savjeta):
    Izvedba savjeti
    Zadnji uredio vBET; 11-12-09 na 23:12.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •