Recimo ja sam htjela isključiti nakon / PM prijevod značajke, langtitle BBKod i Lang BBcode. Što dodataka trebam onemogućiti?
Ja također ne želim niti vBET komentare u moj post sadržaju, ako je moguće.
Hvala za bilo kakvu pomoć!
Recimo ja sam htjela isključiti nakon / PM prijevod značajke, langtitle BBKod i Lang BBcode. Što dodataka trebam onemogućiti?
Ja također ne želim niti vBET komentare u moj post sadržaju, ako je moguće.
Hvala za bilo kakvu pomoć!
U tom slučaju možete samo koristiti besplatnu verziju - ne imati takve performanse, ali je još uvijek brz i napravio samo prijevode.
Ako želite značajku vBET 3.x da lang i langtitle BBCodes podrška oblik - molim te, otvori novu temu u http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/
Ja ne trebaju performanse kao i moj forum je prilično velika. Također, nisam znao da je slobodan inačici korištenih proizvoda!
Kao čeznuti kao te ne još bilo mjesta u druge poruke tada BBCodes Lang i langtitle se ne koriste - tako da nemaju utjecaja na performanse.
Također napominjemo da u 3.x smo napravili mnogo poboljšanja performansi i pored 3.3.0 verzija će biti puna poboljšanja performansi.
Mi smo cijeli pod-forum o besplatnoj inačici, a najave koje ste ljepljive nit koja opisuje razlike između slobodnog i komercijalne verzije.
Ako ste već vlasnik vBET 3.x onda rejtinga za vBET 2.x će onemogućiti Lang i langtitle bbcodes, ali će također koristiti najgore sporije DB strukturu i broj bez mnogo poboljšanja performansi.
Preporučamo napraviti neke korake performanse tunning. Ovdje ćete naći neke savjete (vidi također postove ispod ove jedne za više savjeta):
Izvedba savjeti
Zadnji uredio vBET; 11-12-09 na 23:12.