Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 3 od 3

Thread: vaultwiki integracije

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Default vaultwiki integracije

To je poseban slučaj integracija samo za vaultwiki. Ovo je potrebno samo zato vaultwiki nije kompatibilan s vBulletin u području BBCodes i promjene API dodavanje novih parametar BBCode parser funkcije. To je razlog zašto normalno integracija s parsera za vBulletin ne radi i daje upozorenja:
    Upozorenje: Nedostaje argument 2 za vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_code (), pozvao / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php na liniji 25 i definirane u / trezoru / klasa / bbcode.php na liniji 1488

Upozorenje: Nedostaje argument 2 za vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_html () se zove u / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php na liniji 28 i definirane u / trezoru / klasa / bbcode.php na liniji 1506

Upozorenje: Nedostaje argument 2 za vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_php (), pozvao / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php na liniji 22 i definirane u / trezoru / klasa / bbcode.php na liniji 1470
    Kako bi riješio problem što morate učiniti par jednostavnih koraka. Vi ćete ga morati ponoviti nakon svake vBET ažuriranja.

Integracija korake:
    1. Otvaranje / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
    2. Find:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_php(&$parser, &$value) { 
    3. Dodaj NAKON:
    PHP Code:
    if($parser instanceof vB_WikiCodeParser) {
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_php(0$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

4. Find:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_code(&$parser, &$value) { 
    5. Dodaj NAKON:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_code(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

6. Find:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_html(&$parser, &$value) { 
    7. Dodaj NAKON:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_html(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

Sljedeći koraci su IZBORNI -koristiti samo ako koristite virtualni direktorij koji je preusmjeren prema .htaccess datoteku showwiki_proxy.php i samo kada koristite vBET SEO linkove:
    1. Otvori datoteku showwiki_proxy.php
    2. Find:
    PHP Code:
    define('VAULT_FRIENDLY_ENTRY'1); 
    3. Dodaj NAKON:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language']) {
    $_SERVER['REQUEST_URI'] = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/''/'$_SERVER['REQUEST_URI']);

4. Otvori. Htaccess datoteke
    5. PRIJE wiki pravilima dodati ovo pravilo:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/YOUR_WIKI_DIRECTORY(.*)?$ YOUR_WIKI_DIRECTORY$2?language=$1 [QSA]
    6. Promjena u pravilu YOUR_WIKI_DIRECTORY na svoj virtualni direktorij wiki (u kabini mjesta)
    Zadnji uredio vBET; 14-07-11 na 12:53.

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Upravo sam unaprijeđen vbet od 3.3.6 do 3.5.3

Nakon toga, iznenada ne mogu otvoriti novu stranicu u vaultwiki, dobiti ovaj poruka o pogreški će se nakon klika na 'Objavi novi članak' gumb:

Fatalna pogreška: Dopustiti pamćenje veličine 33554432 bytes iscrpljen (pokušao izdvojiti 131.072 bajtova) in / home / username / public_html / svod / klasa / revision.php on line 33
    NB.
    - Ja ne mogu stvoriti vaultwiki novu stranicu i dobiti iznad poruku o pogrešci, ali ja sam još uvijek može uređivanje vaultwiki poruke bez problema
    - Ako s invaliditetom vbenterprisetranslator proizvod, mogu stvoriti novu stranicu u vaultwiki ponovno
    - Već sam pokušao dodati ovu liniju u trezoru / klasa / revision.php datoteku, nakon početka <PHP-u, ali i dalje isti:?
    ini_set ('memory_limit', '1024M ');
    - Ja sam koristeći vaultwiki 3.0.13
    - Već sam stvoriti nit u vaultwiki forum previše https://www.vaultwiki.org/threads/5265/ , ako mogu pomoći ili dati trag od oni strani, pa sad pitam ako ima neki hitni popravak od strane vbet prvo o tome. To može pomoći ostalim članicama da koristeći vbenterprisetranslator mod sa vaultwiki previše

regrads
    Richie

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Jeste li pokušao povećati memorija granica za cijeli poslužitelj, samo bi ovu postavku globalnog?

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •