Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: Ne mogu kupiti sada?

Član
    Registracija
    Svibanj 2011

Default Ne mogu kupiti sada?

Dakle, to nije opcija za kupnju dodatak više? Svibanj biti ste mogli staviti gore upozorenja i smanjiti cijene? Sam bio obličje da biste dobili ovaj fantastičan add-on, nakon pokušaja slobodan inačici.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Ne znam što exacly želite kupiti.

nudimo:
    -VBET licence
    -VBET branding bez dozvole (bez vBET URL u podnožje).

Zapravo, Prodaja vBET je privremeno držati na. Više informacija ovdje:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php

Član
    Registracija
    Svibanj 2011

Točno, to je privremeno na čekanju. Oh dobro, ja ću ga čekati dok problem je riješen. Hvala, bilo kako.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

U ovom trenutku vBET prodaja je po defaultu zatvoren jer Google će zatvoriti njihov prijevod API 1 Prosinac (detalje ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...12-01-a-2.html).

Mi će službeno ponovno prodaje kada ćemo imati alternativna rješenja za prevođenje. Možemo vam dati posebnu vezu koja će vam omogućiti da kupite ako ste sigurni da želite kupiti, čak i znajući da za 6 mjeseci Google će zatvoriti prijevoda API i ako vBET neće imati alternativna rješenja onda prijevodi će prestati raditi. To je razlog zašto smo privremeno zatvorena prodaje. Ako ste potpuno sigurni da želite kupiti svejedno - javite nam i poslat ćemo Vam posebnu vezu koja će omogućiti to.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Budući da je pitao nekoliko puta o tome vBET moguće kupiti sada smo ponovno prodaje vBET. Ipak smo dodali jasno upozorenje o kupnji stranici tako da svatko tko želi kupiti je svjestan da 1. prosinca 2011 Google prijevod API će biti zatvorena i vBET nemaju u ovom trenutku drugi način podržava prijevod.

Ovdje je izjava awailable o kupnji stranici:
    UPOZORENJE: Google će prestati pružati svoje prijevod API u 1. prosinca 2011. Mi radimo za potporu prijevodima druge usluge. Možete pronaći sve informacije o našem napretku ovdje: Google isključuje prijevodi API

Blokirani smo prodaja vBET dok su alternativno rješenje za prijevode, ali pitali smo kako bi se omogućilo da kupi vBET ionako. Mi smo iskreni tvrtka i mislimo da prodaje proizvoda koju budućnost može završiti uskoro, čak i kada kupac dogovaraju da licenca nije način za poslovanje (mnogi korisnici ne čitaju dozvola na sve). Jer smo je pitali za to možemo otvoriti prodaju vBET upozorenja. Budite svjesni - 1. prosinca Google će ukloniti prijevod API. Ne možemo reći sada koliko jezika podržat će se nakon toga ili ćemo naći alternativni prijevod API na sve. I kako bi izbjegli greške - Evo dio vBET dozvola: vBET radi pomoću Google prevođenje usluge i mora biti dopušteno da ga koristiti. JEDNOSTAVNA Podbielski Michał vam nema povrata u slučaju ako vaš forum je blokiran/zabranjen ili ograničen na bilo koji drugi način na Google Translation Services.
    Tako da neće biti povrata na sve. Mi ćemo se potruditi kako bi podržao prijevode drugih API, Još uvijek u ovom trenutku ne možemo jamčiti da će to biti pravno moguće, niti koliko jezika će biti podržani.
    Dakle, ako i dalje želite kupiti, svjestan toga molimo samo koristiti naše Kupi! link.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •