Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 13

Thread: Trebate pomoć smanjenju opterećenja poslužitelja

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Trebate pomoć smanjenju opterećenja poslužitelja

Bok, Imam problema s mojim opterećenja poslužitelja, već sam se preselio u posvećen pokušaju da ispravi ovo, ali još uvijek dobiti visoku poslužitelja opterećenja, ako onemogućim vbet poslužitelj učitavanje kapi.

Može li netko pomoći?

@ Kamil, već imate potpuni pristup pojedinosti će vam biti poslana na PM ako želite provjeriti.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,
    Ovdje imate popis vBET Savjeti: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

zapamtite - ako ste svi jezici omogućeno - imate 53 više sadržaja (teme, postove, itd.) na vašem forumu, i naravno visoke prometne foruma.

Možete onemogućiti neke jezike i čekati kada cache za jezik omogućen će biti ispunjen, nakon toga - možete omogućiti sljedeći dio prijevoda.

Drugo, u ovom relase imamo veliku poboljšati (vrlo veliki) - to je memorija cache sustav (4 različite opcije). Možete to provjeriti u admincp-> vBET cache. (Sjetite se - morate integrirati vaš poslužitelj kako bi koristili ovu vrstu cachea)

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Imam provodi sve što ja mogu svoje performanse preporuka, ja sam također imao sve jezike omogućeno (i većina) od kupnje vbet oko 6 mjeseci, opterećenje je konstantno visoka svih vremena. Što se tiče privremene memorije (beta) ne mislim da imam predmemorija akcelerator na moj server, ali evrything drugi je postavljen po vašim uputama.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

od našeg posljednjeg relase smo radili na ovom sustavu cache memorije - ovo bi trebao biti jedan veliki u izvedbi. Morate imati svoj server konfiguriran s ovim cache sustav (možda ste već - pitajte vašeg servera podrška)
    Zadnji uredio kamilkurczak; 26-05-11 na 22:25.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Bok Kamil, ja samo provjeriti PHP informacije i ja ga nemate, ali ja ću ih dobiti za instalaciju xcache ili nešto poput ovoga

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Zašto imate problema sa svojim poslužitelj učitavanje? Vidim tvoj forum je prevodio jako brzo, pa gdje je problem?

Imajte na umu da su prijevodi od strane vanjskih usluga iz Googlea. To znači da se kada se dogodi prijevod vaše teme čeka odgovor iz Googlea. I to je razlog zašto vaš poslužitelj učitavanje je veći, ali to ne utječe na sustav, jer čeka niti ne preuzimamo procesora niti dodatnu memoriju (samo već koristi). Tako da je razlog zašto ćete uvijek imati više poslužitelj učitavanje s vBET omogućen (ako se onemogući nema nit čeka rezultate od Google), te u isto vrijeme tvoj forum i dalje će se raditi brzo, jer čeka niti ne preuzimamo CPU.

Dakle, ono što je stvarno potrebno da se ljubavnik poslužitelj učitavanje je kako bi se osiguralo da teme neće čekati rezultate iz Googlea, ali nažalost Google omogućuje predmemorija rezultate samo za 15 dana. Možete probati sami - ako onemogućiti cache, ili samo da je vrijeme da živi manje onda ćete sebi poslužitelj učitavanje raste - jer manje će rezultati biti spremljene i više zahtjeva čeka Google odgovora. Nema magije - prijevodi dolazi odnekud i potrebno vrijeme da biste dobili od Googlea.

Korištenje cache memorije može pomoći na neki način. Teme na čekanju za Google rezultatima i dalje će biti na čekanju (nećete proći dok ne dobijete spremljene sve prijevode, i nećete, jer je čisti prema Google TOS). Ipak spremljene rezultati će biti generiran brži, pa zahtjeva ne čekajući prijevodi će ići brže od zahtjeva red.

Ovdje možete saznati što je točno poslužitelj učitavanje je: Poslužitelj učitavanje i saznajte da se kao čeznuti kao te imati slobodne resurse opterećenja poslužitelja nije problem.
    Znajući što je vrijednost opterećenja poslužitelja nije jako važno ipak. Znajući kako da interpretira vrijednost je ono što broji.
    Sjeti se definicija: poslužitelj učitavanje je broj procesa čekaju na pristup CPU. No, nisu svi procesi su isti! Ako procesi su nizak prioritet, kada novi server zahtjev (str. zahtjev) pojavi, to još uvijek mogu obaviti gotovo odmah.
    Da ne spominjem da poslužitelj učitavanje je samo jedan faktor od mnogih drugih (memorije, procesora korištenja, veličinu swap datoteku)
    Kao i obično, kao i mnogi ljudi izravno uključene u hosting poslovnih reći, sve se svodi na real-life ponašanje. Jesu li stranice učitava brzo? Li proces kao što je pretraživanje baze podataka uzeti razumnom roku? Onda ne stvarno imati problema, bez obzira na poslužitelj učitavanje je
    Dakle, krajnji test je način na koji se ponaša poslužitelju. Ako poslužitelj je brz, broj, čak i ako to se zove "opterećenja poslužitelja", stvarno ne znači puno
    Dakle, jer server je brzo i ja mogu vidjeti Vaš forum odgovore brzo, Vaše pitanje je samo virtualna - ne postoji pravi problem. Poslužitelj učitavanje je vrijednost koja vam daje nikakve informacije o stvarnim performansama, samo savjeti ako znate kako tumačiti (tj. ako poslužitelj je trčanje dobro opterećenja poslužitelja X, onda možete početi provjere što se događa, ako se brzo raste 2X ili nešto slično). Samo statički broj vam daje ništa, bolje provjeriti CPU i memorije kako bi bili sigurni da je ta vrijednost je u redu za svoj server i ako je u redu onda bez obzira na poslužitelj učitavanje je vrijednost.

Ipak, ako želite neke dodatne savjete:
    - Napraviti veći TTL predmemorija ako ga promijenili na niže (zadano je maksimalno dopušteno Google TOS).
    - Ako nemate prostora na tvrdom disku pitanja isključiti cron zadataka za čišćenje gost cache - to ne moraju čistiti na sve, jer se osvježava rezultate po potrebi, još uvijek uklanjanje puno starih datoteka može potrajati jako dugo vremena za PHP.
    - Koristiti memoriju
    - Na kraju (ali ja stvarno ne vidim smisao, jer nemate performanse pitanje) početak onemogućavanje jezike koji vam daje manje prometa

Usput - što je vaš poslužitelj učitavanje, prosječna CPU i memorije, a što hardver imate (koliko CPU, memorija)? Da li swap datoteku koristi?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Nakon su detalji po vaša pitanja
    1) poslužitelj učitavanje
    08:22:53 do 44 dana, 13:31, 1 korisnika opterećenja prosjek: 4,07, 5,09, 5,26
    TTY KORISNIKA IZ LOGIN @ IDLE JCPU PCPU ŠTO
    korijen bodova / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU i memorije
    ukupno koristiti bez dijeli odbojnika spremljeno
    Mem: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Odbojnici / cache: 550 3490
    Swap: 8001 24 7976
    3) koliko CPU
    3

EDIT: samo je snimak ovdje http://www.thecodecage.com/forumz/server.png moj server je kao i sve ovo vrijeme, ovaj snimak je nakon omogućavanja memcahce.
    Zadnji uredio Simon Lloyd; 27-05-11 na 08:47.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Kao dodatne informacije ovdje na Top Procesi zapisnik:
    xxxx 93,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 83,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 75,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    MySQL 6,8% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - preskočite-vanjska- zaključavanje
    MySQL 6,7% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - preskočite-vanjska- zaključavanje
    MySQL 6,6% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - preskočite-vanjska- zaključavanje
    root 6,0% / bin / sh / usr / local / bin / rkhunter-c - cronjob
    Zadnji uredio Simon Lloyd; 27-05-11 na 17:21.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Nakon su detalji po vaša pitanja
    1) poslužitelj učitavanje
    08:22:53 do 44 dana, 13:31, 1 korisnika opterećenja prosjek: 4,07, 5,09, 5,26
    TTY KORISNIKA IZ LOGIN @ IDLE JCPU PCPU ŠTO
    korijen bodova / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU i memorije
    ukupno koristiti bez dijeli odbojnika spremljeno
    Mem: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Odbojnici / cache: 550 3490
    Swap: 8001 24 7976
    3) koliko CPU
    3

EDIT: samo je snimak ovdje http://www.thecodecage.com/forumz/server.png moj server je kao i sve ovo vrijeme, ovaj snimak je nakon omogućavanja memcahce.
    Nisam siguran kako tumačiti vaše mjerenja. Kao što vidim procesora koristi u oko 185% ... Dakle, ili postoji nešto vruće pravo u mjerenju ili se odnosi na 1 CPU - ako imate 3 onda možete koristiti 300%. Ako je to ispravan način tada to znači da imate još puno slobodnog CPU resursa. Ako nije molim vas da me ispraviti i reći kako tumačiti rezultate.

Ja sam također ne znate kako tumačiti podataka poslužitelj učitavanje:
    opterećenja prosjek: 4,07, 5,09, 5,26
    Jesu li one 3 različita vremena mjerenja, odnosno svaki je za odvojeno CPU? Što je moć procesora?

PS. Cache treba vremena da ispunite rezervirati

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Michal, opet hvala za odgovor teret prosjeku vidjeti (i snimak) mijenja svaki put kada osvježiti, to je kao što ističu sybmolic broj, kada je opterećenje prosjeci prikazani ima oko 6 ili 7 onda site je spor ali većinu vremena ne reagira što opet daje pogreške.

Evo CPU podatke koje ste zatražili
    Procesor # 1
    Prodavač

GenuineIntel
    Ime
    Intel (R) Xeon (R) CPU X3430@2.40GHz
    Brzina
    2394.030 MHz
    Cache
    8192 KB

Kada sam check-in WHM imam jedan quad core procesora, a poslužitelj ljudi recite mi sam 3 procesora?

Ne znam ili se pretvarati da znam kako je prosječna poslužitelj učitavanje je razrađen (u posljednje vrijeme, tijekom proteklih 2 dana bilo je oko:
    Učitaj Prosjeci: 4,49 4,04 3,95

Forum je prosječne brzine i ne čini se da uzrokuje problem upravo sada, iako promet je oko:
    271 (3 člana i 120 gostiju i 148 Pauci)
    Gdje vrhu lik je obično oko 500 do 600, ali onda je vikend tako da promet je manji.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •