Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 3 od 3

Thread: Nema dozvola

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Nema dozvola

Text automatically translated from: Polish to: Croatian
    Translated text
    Bok Prije godinu dana sam kupio licencu za svoj broj skripte fakture [* CUT *], danas, nakon stupanja na ploči ne mogu vidjeti moje licence (iako je skripta sam se samo jednom) sam se informacije da moram kupiti jeszcez vrijeme, ja ne razumijem nešto ovdje? Platio sam za licence 2010/04/25 pažljivo i odjednom nestane? što je to?
    Original text
    Zadnji uredio vBET; 23-05-11 na 21:33. Razlog: broj licence za zaštitu

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

ste u pravu - ja sam vaš račun detalje. Ova transakcija je u svezi s drugog korisničkog računa. Koristite korisnički račun, bez dozvole (još jedan korisnički račun ima ovu licencu). Možete li objasniti zašto?
    Hvala za upit
    Zadnji uredio kamilkurczak; 23-05-11 na 20:29.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Text automatically translated from: Polish to: Croatian
    Translated text
    Pozdrav. Kako Kamli licenca provjeriti nije nestala, jednostavno pr****a na neki drugi račun. Samo prijavite na račun s kojeg ste kupili licencu i tamo ćete imati mogućnosti povezane s licencom za upravljanje Dakle, ništa se mogu izgubiti - samo zaboravili iz koje ste kupili licencu Ako vam je potrebna pomoć, Camille će vam poslati PM sa imenom računa. Molim pisati, ili je već u redu, ako vam je potrebna podsjetnik?
    Original text
    Zadnji uredio vBET; 23-05-11 na 21:35.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •