Bok, da li mi stvarno treba imati 60 (ish) nove Korisničke grupe?, To će biti apsolutni bol ide kroz svaki i svaki mijenja dozvole za moje Mods & hack.
Možemo li ih se riješiti?
Bok, da li mi stvarno treba imati 60 (ish) nove Korisničke grupe?, To će biti apsolutni bol ide kroz svaki i svaki mijenja dozvole za moje Mods & hack.
Možemo li ih se riješiti?
halo,
Možete li to objasniti bolje? grupe? misliš - vBET jeziku grupe?.
Što to meso, da korisnik može mijenjati vBET postavke?
Hvala
Bok Kamil, hvala za odgovor, prilikom nadogradnje na 3.4.0 za vb3.8.6 otkrio sam da svaki pojedini jezik danas ima svoje Korisničkoj u Admincp> Korisničke grupe> Korisničkoj Manager a većina od njih su srednje korisnike, problem je da imam izmjenama i hack dodati koji zahtijevaju administratori postaviti dozvole po Korisničkoj, tako da sada moram ići na svaki i svaki isključiti sve dozvole.
Internet pravedan činiti se overkill staviti svakog korisnika u srednjim Korisničkoj, što je točka to?
halo,
vBET čini grupe automatski, a korisnici se dodaju grupe nakon nakon postavljanja glavni jezik (korisnički jezika u usercp).
Ja to ne razumijem, mogu vam objasniti to bolje?Code:"have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
Imam MODs ili hacks iz vb.org i neke običaj one, na primjer, imam jednu zove VB mjesto predložaka i unutar Korisničkoj postavke za svaki Korisničkoj ste postavili da li oni mogu koristiti mod i ono što pojedinih dijelova mod su im dostupni , sve nove grupe koje vbet dodao imaju dozvole postavljena kako bi se omogućilo korištenje ove mod, ali oni ne bi smjeli biti, skoro sam završili prolaze kroz njih sve isključite sve ove dozvole to je bio pravi bol. Zašto im je potrebno da se stavi u grupe na prvo mjesto?
ovdje imate ovu opciju opisao:
http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html
Drugo - vBET grupe nisu povezani s bilo kojim dozvolama pa možda je ovo vaš mod bug, ali ja ne mogu reći za sigurno.
Molim Vas, dajte mi ime jednog od modovi i URL na ovaj mod (mora biti besplatno) i ja ću ga provjeriti na mojoj testnoj forumu (i naravno - pišite kako reproducirati ga korak po korak)