Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: VBseo Sitemap Problemi

Član
    Registracija
    Lipnja 2010

Default VBseo Sitemap Problemi

Pozdrav,
    im drago vidjeti da ste sada konačno prevođenja URL-ova.

(Npr. po Handy oder Telefon bezahlen?
    ->
    plaćanje putem mobitela ili telefona?)

No, čini se VBSEO Sitemap ne koristeći ih, pa sam se mnogo mnogo pogrešaka u Google alatima za webmastere.

(Kao što su "Molimo Vas da koristite izravne veze u svoj Sitemap i popraviti svoj 301 redirections")

Je li moguće popraviti ovo?

Hvala
    Zadnji uredio wowglider.de; 03-05-11 na 15:37.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

ovo je pun poruku od Googlea? ako ne - Molimo zaljepite ovdje puno jedna će biti korisna. Hvala

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Imajte na umu da to nije bug - to je poznato lice. Mi ne prevodimo veze za integraciju sitemap zbog problema s performansama. Inače generiranja sitemap će zahtijevati mnogo više sredstava. Već smo nekoliko puta opisao u temi za kazalo prijevod.

Također imajte na umu da 301 nije pogreška - to je pravi način da Google da pravi link negdje drugdje. Google preferira imati izravnu vezu (za obavljanje svojih robota), ali ne i izravno je bezopasno i da će na odgovarajući način (još uvijek s 2 zahtjeva) donijeti robota na svoju stranicu.

U ovom trenutku imamo puno planova za nove vBET funkcionalnosti, to je razlog zašto mi ne daju visoki prioritet za poboljšanje sitemap generator integracije. Stvarno jedna nije savršena, ali radi i to nije potrebno. Možete koristiti vBET bez ovog integracije - Google će i dalje indeksirati Vaše web stranice prevedene, jer linkovi će se naći na vašim stranicama, možda Solver, ali će. To je razlog zašto to ne veliku prednost, ali smo svjesni o tome treba.

Ja ću premjestiti ovu temu na značajke zahtjeva.

Član
    Registracija
    Lipnja 2010

Ja ne razumijem problem. Već su prevođenja svih URL-ove, to samo treba ispraviti uključen u sitemaps.xml. Ja dont umu koliko je sredstava ove potrebe, kazalo samo stvara jednom dnevno ili manje ... pa to će biti pristupačne.

Pravo se poruka o pogrešci:
    Text automatically translated from: German to: Croatian
    Translated text
    URL-ovi nisu slijedili
    U pregledu određenih URL-ova iz Vašeg Sitemapa smo otkrili da su neki URL-ove koji upućuju na druge web stranice. Preporučujemo da Vaš Sitemap sadrži URL-ove koji upućuju na konačno odredište (cilj preusmjeravanja) umjesto koji se odnosi na drugi URL.
    HTTP pogreška: 301
    URL:
    http://wow.glider-forum.de/be/bugs-a...-priester.html
    Problem identificiran na: 2011/4/28
    -
    URL-ovi nisu slijedili
    U pregledu određenih URL-ova iz Vašeg Sitemapa smo otkrili da su neki URL-ove koji upućuju na druge web stranice. Preporučujemo da Vaš Sitemap sadrži URL-ove koji upućuju na konačno odredište (cilj preusmjeravanja) umjesto koji se odnosi na drugi URL.
    URL:
    http://wow.glider-forum.de/be/bugs-a...-funktion.html
    Problem identificiran na: 2011/4/23
    -
    URL-ovi nisu slijedili
    URL:
    http://wow.glider-forum.de/no/bugs-a...z-problem.html
    Problem identificiran na: 2011/4/17
    Original text

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Da li imate pravo - to je učinjeno samo jednom dnevno, a mi već prevođenja URL-ova. Ipak postoji nekoliko pitanja:
    - Za velike forum dodavanje čak i ne prevedene URL-ova mapa uzrokuje problem s MySQL Sever otišli i zahtijeva MySQL promjene konfiguracije, jer je dugo generacijsko vrijeme
    - u ovom trenutku vBET API ne pružaju funkciju koja omogućuje traženje svih prijevoda na jednu rečenicu. I to će biti obvezno, inače generiranje sitemap-a može googleu uzrokovati mnogo malih upita i smatrati se napadom. Čak i ako ne, drastično će produljiti vrijeme proizvodnje jer Google kažnjava za takvo ponašanje produžujući vrijeme za sljedeće odgovore ili čak privremenu zabranu (u tom slučaju ostaje nakon kontakta s Googleom - bilo koji od naših klijenata nije ga imao mjesecima i volimo da se naši klijenti osjećaju sigurno ).

Imajte na umu da smo u planu da takvih funkcionalnosti, jer želimo napraviti konfigurirati stvoriti zastava s konačnim URL-i (sada zahtijeva 1 preusmjeriti kada netko klikne da za prijevod URL). A kada ćemo dodati ovu funkciju ćemo opisati kako integrirati sitemap generator koji je već preveden URL-ova.

Dakle, u ovom trenutku preporučujemo da pričekate dok će se osigurati. Ako želite napravili vlastite promjene u sitemap generator koda integracija koristeći API vBET budite svjesni o mogućnosti zabrane u slučaju previše malo upite na Google u kratkom vremenu. Također budite svjesni o optimizaciji vBET mehanizam koji kašnjenja URL prijevoda - u rano verzijama smo napravili grešku i poslati upit odvojene za svaki URL, tako da mi stvarno znamo što piše ovdje o tome. Trenutno smo kašnjenje URL prijevodi i pitati za to na odvojenim fazi da al malo zahtjeve na Google moguće (ograničena maksimalna duljina URL za Google prijevod zahtjev). Ali, ne možete koristiti taj mehanizam - to prevodi URL-ove s jedne stranice, tako da je prijevode na jedan jezik. Trebate prevesti jednu rečenicu na sve jezike.

Ja sam mijenja status ovog zahtjeva dobrim. Uvijek imajte na umu da ima niski prioritet, jer je za 3 integracija koje nije potrebno (ako će integrirati će imati točno ista vBET funkcija, a u stvarnoj integraciji imate samo upozorenja s Google preporuka - preporučeno sredstvo da drugi je još uvijek potrebno, samo nije najbolje moguće).

Ukoliko trebate bilo kakve dodatne objašnjenje ili samo želite dati dodatne savjete, komentare, ideje - slobodno pisati Mi uvijek cijenimo naši korisnici ulaz
    Zadnji uredio vBET; 04-05-11 na 12:18.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •