Pozdrav,
Vbet Cijeli Gost Cache je lijepa ideja.
Ali bi bilo moguće onemogućiti indeksiranje za, jer google voli moj forum i stranice se indeksiraju brzo nakon nit je opend, to ne bi bilo dobro da pričekate 1h ili duže da ga indeksiraju.
Pozdrav,
Vbet Cijeli Gost Cache je lijepa ideja.
Ali bi bilo moguće onemogućiti indeksiranje za, jer google voli moj forum i stranice se indeksiraju brzo nakon nit je opend, to ne bi bilo dobro da pričekate 1h ili duže da ga indeksiraju.
U tom slučaju možete samo onemogućiti gost cache za vaš forum i pod-foruma stranice. Dakle, one će biti generiran svaki put za sve, a Google će vidjeti odmah da novi thread je otvoren. vBET već omogućava definiranje stranice koje neće biti spremljene tako puna gostiju cache.
Da li takva rješenja je u redu?
Ja ne koristite gost predmemorije u ovom trenutku, jer ne podesiv ne koristiti cache nakon pauk posjeta nit / forum.
Trebali bi vaš čep više udoban SEO ->
ako mogu omogućiti puni gost predmemorije mogu provjeriti [] za sve ili [] ne za pauka
SO ...
Ako gost pregledavanja foruma, oni dobiti puni spremljene izlaz, ali kada pauk posjeti stranice su dobili pravi web stranica (ako postoji posjeta pauk ignorirati "Gosti Cache vrijeme za život")
Znate li što mislim?
Da znam što misliš. Ipak imajte na umu da pauci generirati puno prometa na forumima i oni obično ne provjeriti isto stranicama svakih nekoliko minuta. Dakle, nije toliko važno, ako se pauk nit stranicu iz cache, ako je spremljeno za 1 sat. Možete uštedjeti puno resursa poslužitelja zahvaljujući tome - osobito u slučaju nije značajan stranice koje su spremljene za puni 14 dana (u potpunosti konfigurabilan).
U ovom trenutku možete isključiti gost cache za forum / pod-forum za sve posjetitelje stranice (uključujući i pauka). To će omogućiti da vidite pauka nove teme odmah, jer linkovi će se pojaviti odmah na forumu stranici.
Također možete onemogućiti gost cache za teme za sve. Gost predmemorija i dalje će predmemorija druge stranice (kao član stranica) kako će i dalje biti određeni napredak. Većina promet će ići oko gost cache memorije, ali sada sve ide promet oko gost cache.
Mi ćemo razmotriti Vaš zahtjev za dodavanje nove konfiguracije opciju. Kao što mislim da je trebalo prepoznati pauk od zaglavlja ili neke druge informacije. Tako ćemo napraviti neki prototip i ako nema problema bit će vidljivi ćemo ga uključiti u sljedećem izdanju. Mi ćemo vas obavijestiti ako nađemo neka pitanja u ovom području (ne bi trebao biti - još uvijek nisam prepoznati pauka prije tako da ne mogu reći točno sada).
Ok, sljedeći ideja:
[X] Cijeli Gost predmemorija
[X] ignorirati "Gosti Cache vrijeme za život" za indeksiranje
Ako indeksiranje posjeta stranici (konac, forum), koji se nije promijenilo zatim pošaljite puni HTML.
Ako indeksiranje posjeta stranici (konac, Forum), koji je promijenio onda ignorirati "Gost Cache Time to live" i stvoriti novi html izlaz za goste.
Možete identificirati indeksiranje putem korisničkog agenta: http://www.user-agents.org/ (Samo potraga za google, mislim da samo treba tražiti "Googlebot / *.* (http://www.google.com/bot.html)", ovo nije najbolji - ali najbrži način, ali ja ne mislim da bi netko kao što je to zlostavljanje.
Mislim da samo traži enginge gdje bi to mogao biti profitabilan će Google-u, jer su drugi SE nisu tako brzo kao Google indeksiranje, tako da ostali jednostavno mogu koristiti stari html izlaz.
Da li to ima više smisla za vas?
Zadnji uredio wowglider.de; 28-04-11 na 22:11.
Velika ideja s osvježavajućim Gost cache za robot - ako moramo generirati prikaz u svakom slučaju također možemo ga pohraniti u priručnu memoriju Gost
OK - zahtjev prihvaćen. Mi ćemo provjeriti konfiguraciju mogućnosti i Fink nastup detalje kada ćemo početi provoditi. Ako ćete naći nešto novo za dodati - slobodno
Gdje mogu pročitati više o značajki Gost Cache? Pretpostavljam da je opcija u kupili verziju vBET, točno?
Vi čitati ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...-features.html.
Cijeli datoteke predmemorije za goste su samo za plaćeni verziju.