Ovaj tečaj je tekst napisan na grčkom Isprva sam vidio syngekrimeni nadogradnju na vBulletin sam imao određeni osjećaj, što instalacija 2chch sve članove našeg foruma su bili oduševljeni! Odjednom se niotkuda počeli pojavljivati i korisnicima iz drugih zemalja i siguran da je to zbog nadogradnje! Jedini problem je (i sigurno je problem u moj forum jer sam instalirao mnoge nadogradnje i programa / dodataka, ali možda poslužitelj stranica) je spore brzine i obična volumen podataka u dnevni backup koji automatski forum . Naravno isključen keširanje i 1,2 GBytes nije backup sustava dnevno (aferesa i slike od toga da bude u bazi podataka) veličine dnevni backup pao je na oko 360 Mbytes. Sada sam s invaliditetom cache i imam samo 4 glavna jezika mogu birati članove foruma. Zato čekam nestrpljivo za 2 stvari. Broj 3.ch koja je poboljšala pitanje privremenog skladištenja, i, naravno, uskoro će se promijeniti mjesto hosting stranica. Kada okoklirothei verzija 3x i kada brzina moj forum popeo na razine koje su ovdje sigurni da pokret članovima i posjetiteljima foruma ćemo dvokrevetnih i trokrevetnih možda specifične nadogradnje. Zahvaliti Nektarios Zogkos
Pregled Tag Cloud
Pravila foruma