Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: Weird E-mail

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Weird E-mail

Član foruma žalili ovo:

Primjer iz e-mail:
    Dragi Bart,
    rparmar je upravo odgovorio na nit ste se pretplatili pravo - FA Limited klub - u Pentax SLR objektiv Rasprava forumu PentaxForums.com. Ako želite poslati odgovor, molimo Vas da otvorite nit slijedeći link ispod. Molimo vas da ne odgovarate na ovaj e-mail.
    To nit se nalazi na:
    FA Limited klub - Stranica 32 - PentaxForums.com
    Ovdje je poruka da je upravo objavljen:
    <!--početak vBET ne PREVESTI područje-->
    --- Quote (Originally po brecklundin) ---
    Osim toga sam prisiljen na to koristi, jer sam samo dostavljaju 35ltd off za 43ltd ... savršeno veliki primjerak 35ltd i još uvijek nisam mogao odoljeti mamac više srebra.
    --- End Quote ---
    <!--kraj vBET ne TRANSLATED područje--> mogu povezati s tim! Mijenjao sam moj DA35 za DA12-24, zato što je još važnije je imati te žarišnim duljinama pokrivena. Ali sam zadržao na FA43. Iako je to manje praktičan nego na DA35 smatram da ispunjava posebne niša.
    Ovaj svibanj ne biti najbolje tehnički primjer leća u uporabi, osobito post-obrade, ali mi se sviđa. (I tako se plesačica.) FA43 udara gdje FA77 bi bio previše blizu usjeva.
    Angie Smalis plesovi Ništa Polja
    Slika: http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis plesovi Ništa polja na Flickr - Photo Sharing!)
    Postoji svibanj također biti druge odgovora, ali nećete dobiti više obavijesti sve dok ne posjetite forum opet.
    Sve najbolje,
    PentaxForums.com

Nisu sve e-mailove izgledati ovako.
    Fi jedan za post Eaglerapids ne pokazuje to.
    Jedan za post pcarfan učinio kao dobro.
    Možda rparmar i pcarfan nije skužio jezik još?
    Ni I.
    Je li to zato što nije svatko ima svoj jezik set? Ako je tako, postoji MySQL upita koje mogu koristiti za postavljanje svima na engleski jezik?

Hvala!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Hvala za napomenu. Mi već je počeo raditi za uklanjanje vBET komentare iz e-pošte, ali stavi ga natrag i zbog drugih prioriteta. Mi ćemo se vratiti na taj zadatak kako bi se osiguralo da vBET komentari nisu uključeni u e-pošti.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Da ja mogu potvrditi to kao dobro. Hvala za brigu o tom previše vBET.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Hvala! Nadam se nadograditi na bugfix verziju (ja sam uz pretpostavku 3.3.0) bit će relativno bezbolno!

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Primio sam e-mailove 800 jutros sve s

korisničko ime: <!--početak vBET ne TRANSLATED područje--> Unregistered <!--kraj vBET ne PREVESTI područje-->
    Classname: vB_Database
    MySQL verzija

a ja samo dobio još 75 e-mail kao što je ovaj.

Znam da je objasnio prije, ali ja ne razumijem zašto se to događa.

Osim toga ja sam uzimajući masivni obavijesti poslužitelj učitavanje iz moje posvećena poslužitelj.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Hvala! Nadam se nadograditi na bugfix verziju (ja sam uz pretpostavku 3.3.0) bit će relativno bezbolno!
    Kao i uvijek ažurirati će biti trivijalan - samo upload datoteka i uvesti datoteku proizvoda

Također 3.3.0 će biti ne samo popravljajući greške, ali i mnoge poboljšanja performansi će biti uključeni.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by chick View Post
    Primio sam e-mailove 800 jutros sve s

korisničko ime: <!--početak vBET ne TRANSLATED područje--> Unregistered <!--kraj vBET ne PREVESTI područje-->
    Classname: vB_Database
    MySQL verzija

a ja samo dobio još 75 e-mail kao što je ovaj.

Znam da je objasnio prije, ali ja ne razumijem zašto se to događa.

Osim toga ja sam uzimajući masivni obavijesti poslužitelj učitavanje iz moje posvećena poslužitelj.
    Što je sadržaj tih poruka?

O opterećenju poslužitelja - možete li odrediti što ga uzrokuje? Stvarne informacije nisu dovoljne - ne mogu biti povezane s vBET-om, ili mogu biti uzrokovane većim prometom. Dakle, ako utvrdite da je vBET kriv, otvorite novu nit i dajte nam detalje

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Nadam se da je to fiksna uskoro

Registracija
    Listopada 2009

Riješen Hoće li biti uključen u sljedećem izdanju. Mailova su ažurirani na niskoj razini kuka, tako da bi trebao raditi za sve vrste OE maila, ali je testirana samo na pretplatu na teme.

U slučaju da bilo koji drugi misli s poštu molimo vas da se događa samo napisati ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2756

PS.
    Mislim da sam trebao appologise da tooks soo dugo - to je stvarno trivijalno ispraviti. Pitanje je da prvi put kad sam bio u potrazi za e-poštu kuke sam našao ono što mi je trebalo, ali testirano u pogrešan način ono što me drži tada. Žao nam je - i nadam se da to nije tako unconvinient - sada će nestati

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •