Primjer iz e-mail:
Dragi Bart,
rparmar je upravo odgovorio na nit ste se pretplatili pravo - FA Limited klub - u Pentax SLR objektiv Rasprava forumu PentaxForums.com. Ako želite poslati odgovor, molimo Vas da otvorite nit slijedeći link ispod. Molimo vas da ne odgovarate na ovaj e-mail.
To nit se nalazi na:
FA Limited klub - Stranica 32 - PentaxForums.com
Ovdje je poruka da je upravo objavljen:
<!--početak vBET ne PREVESTI područje-->
--- Quote (Originally po brecklundin) ---
Osim toga sam prisiljen na to koristi, jer sam samo dostavljaju 35ltd off za 43ltd ... savršeno veliki primjerak 35ltd i još uvijek nisam mogao odoljeti mamac više srebra.
--- End Quote ---
<!--kraj vBET ne TRANSLATED područje--> mogu povezati s tim! Mijenjao sam moj DA35 za DA12-24, zato što je još važnije je imati te žarišnim duljinama pokrivena. Ali sam zadržao na FA43. Iako je to manje praktičan nego na DA35 smatram da ispunjava posebne niša.
Ovaj svibanj ne biti najbolje tehnički primjer leća u uporabi, osobito post-obrade, ali mi se sviđa. (I tako se plesačica.) FA43 udara gdje FA77 bi bio previše blizu usjeva.
Angie Smalis plesovi Ništa Polja
Slika:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis plesovi Ništa polja na Flickr - Photo Sharing!)
Postoji svibanj također biti druge odgovora, ali nećete dobiti više obavijesti sve dok ne posjetite forum opet.
Sve najbolje,
PentaxForums.com
Nisu sve e-mailove izgledati ovako.
Fi jedan za post Eaglerapids ne pokazuje to.
Jedan za post pcarfan učinio kao dobro.
Možda rparmar i pcarfan nije skužio jezik još?
Ni I.