Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: uzimajući poruka o pogrešci nakon nadogradnje poslužitelja

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Default uzimajući poruka o pogrešci nakon nadogradnje poslužitelja

halo,

Upravo sam se preselio moje stranice na novi server. prije je sve radi u redu na moj zadnji server. nakon što je prelazak na novi server, ja sam uzimajući sljedeća poruka o pogrešci:

Fatalna pogreška: Poziv na nedefinirano funkciju iconv () in / home / username / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 379

koji je za SHOWTHREAD stranice. za forum stranice, kao i vbacmps stranice i vbcommerce / vbcredits stranice, to ide ide prazan kada kliknete na različitim zastavu.

Znate li kako možemo riješiti ovaj problem? izgleda kao poslužitelj postavljanje jer su stvari radi u redu prije nego što sam se preselio na novi server.

hvala
    simit

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Da, to je problem postavke poslužitelja - točnije php problem. Vidi ovdje za ono što je potrebno za ovaj mod za rad:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Trebate iconv instaliran i da je ono što nedostaje na novi server. Lako ćete pronaći instalaciju priručnik pretraživanje Internet za: php iconv

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •