Eto, ja redid sve instalacijske korake (ali oni su već učinili ispravno) Provjerio sam za rotori za iconvCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniZastave nisu prikazani .. prijevod ne radi ... što učiniti?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Zadnji uredio wowglider.de; 12-04-11 na 14:30.
ok, molimo Vas da se ažuriraju svi vBET datoteke iz mape ponovno učitati:
- Vbenterprisetranslator_seo.php mora biti u glavnu mapu
Uvoz opet product.xml datoteku s ne-ne-upload folder.
Vaše htaccess izgleda dobro, hm molimo reedit svoje vbseo podnosi izvornom obliku
i nakon svih promjena - provjerite vBET.
Ako još uvijek ne radi, pošaljite mi PM vaše admincp i FTP detalje i ja ću ga provjeriti
Već sam to učinio 3 puta. Će vam poslati prijavu.
ok ja sam na čekanju za svoje podatke.
Koliko dugo trebam čekati? Moj site je uzimajući deindexed, Ive poslati sve informacije!
Ova podrška je dobivanje worser i worser .... ako to nije fiksno do petka ja ću ukloniti moje pretplate.
Ja učitao ponovno sve vBET datoteka - još uvijek ne radi, provjerio sam tvoj htaccess -. Sve je u redu, ali još uvijek ne radi.
Ja integrirana vBSEO datoteke s vBET - još uvijek ne radi.
Sve datoteke konfiguracije izgleda dobro. Sada je potrebno provjeriti konfiguraciju u admincp, ali ne mogu koristiti admincp detalje iz PM - možete provjeriti moje korisničke podatke na admincp još jednom?
Drugo, možete pokušati onemogućiti vBSEO i pokušati iskoristiti vBET, možda imamo sukob.
Ja uređivati datoteke jedrilica-forum.de, To je ok?
Zastave rade dobro sada. (Prijevod URL-ove također)
Primijetio sam da se ponekad cijeli tekst nestaje, a ponekad i tekst je preveden dobro. Možda imamo problem s priključkom na google.
Zadnji uredio kamilkurczak; 19-04-11 na 22:26.
sada je rad prekid, ja sam iste stvari kao i ti, ali njegova rada sada .. ne koristite beta datoteke?
ali bi mogao ukloniti marke opet?
vBET informacije uklonjena.
Dakle, možete li potvrditi da je sada sve u redu?