Vidio sam ti preskočila izdati verziju 3.2.3, tako što je 3.3.0? Hoćemo li ga vidjeti uskoro?
Vidio sam ti preskočila izdati verziju 3.2.3, tako što je 3.3.0? Hoćemo li ga vidjeti uskoro?
Da 3.2.3 je preskočiti na 3.3.0 jer smo napravili promjene u cache.
U 3.3.0 cache sustav će biti potpuno novi - brže. Za svaki jezik će se stvoriti odvojene priručne memorije tablice. Zahvaljujući da svaki predmemorija tablice će imati manje podataka, jednom stupcu manje (s jezikom koda) i manje indeksa. Zahvaljujući ne samo umetanje i brisanje će biti brže, ali ono što najvažnije uzimajući podatke iz priručne memorije previše.
Također smo prvi put poboljšali prevedenu generaciju stranica. U ovom trenutku kada su podaci u predmemoriji tada se uzimaju s povezanim podacima, tako da samo nekoliko upita uzima sve potrebne prijevode. Ali kada prijevodi još nisu u predmemoriji, tada puno upita dolazi na mysql (za svaki prijevod vBET ga prvo pokušava pronaći u predmemoriji). Pronašli smo ovo usko grlo i napravili bolje rješenje U vBET 3.3.0 možete konfigurirati nakon koliko neuspjele predmemorije koja dobiva vBET treba napustiti predmemoriju i uzeti prijevode odmora s Googlea. Hvala što će generiranje prve stranice (i one nakon čišćenja predmemorije) napraviti samo nekoliko upita (odlučit ćete koliko), a zatim saznati da nema smisla tražiti više, jer se neće naći u predmemoriji, pa će je preskočiti i otići izravno na Google.
Također želimo napraviti još jedan potencijalni spremnik ažuriranje, ali to je još uvijek u obzir.
Zbog takvih mnoge promjene želimo biti sigurni da je sve OK i pokrenite ga za vrijeme na pravi forum. Nažalost, imamo privremeno problema s našim hosting providera, koji je napravio neke promjene na našem forumu kanalizacije. Ova promjena je problemima opterećenja poslužitelja i da drži 3.3.0 release. Moramo biti sigurni da je to jedini pružatelj krivnja i nije povezan pamet bilo koji od naših promjena. Dakle, kada taj poslužitelj pitanje bit će razjasniti da ćemo biti spremni za 3.3.0 release.
Također još uvijek imamo neke imaju zahtjevi za koje se smatra da biti uključeni u 3.3.0.
Imajte na umu da je posljednji korak 3.3.x prije nego što će početi raditi na vBET 4,0 koji će biti integriran s vBulletin 4,0. Mi ćemo to učiniti i za slobodan inačici 2.3 (imat će 2,4 release). Tako ćemo nositi 4 linije proizvoda istovremeno. To je razlog zašto želimo napraviti sve savršeno u 2,3 i 3.x verzijama.
Zadnji uredio vBET; 29-11-09 na 00:47.
preskačem nadogradnju na 4.0 samo zbog VBET-a , nadam se da ćete uskoro objaviti jednu za vb4
još uvijek čeka vb4 kompatibilna verzija
Ok. Mi ćemo učiniti naše najbolje da vBET 4,0 za vB4 brže. Ipak prvi ćemo objaviti 3.3.0 nakon toga ćemo napravili besplatnu verziju za vB4 - a zatim koristeći iskustva i testirana rješenja mi ćemo je vBET 4,0.
Mi smo napravili mnoge promjene u 3.3.0, a još uvijek imamo neke značajke zahtjeva za provedbu. Nadamo se da 3.3.0 će biti objavljeni do kraja ovog mjeseca.