Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123
Rezultati 21 na 25 od 25

Thread: Automatski prevedena stranice vs Google sadržajne smjernice

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post
    Ovdje je ažurirana statistika prometa.

@ Hilinebuilders ovdje je obnovljeno graf. Također vidjeti istu ... na Twitpic3

FYI: Također sam stranice powered by WP-robota u WordPress koje koriste Google Translate API. Oni su također hit u isto vrijeme i izgubio 100% svojih prometa.
    Vrsta glupo pitanje - gdje možete staviti ovaj filtre Analytics? Upravo sam napravio brzo provjeriti i nije ga naći - već znate gdje je to želio bih sigurno neko vrijeme u potrazi za

Mi smo na njega i provjeru. Čini se da je pojedinac - nekim forumima vidjeti takve sklonosti neke ne. U ovom trenutku nismo u mogućnosti da biste utvrdili što je razlog. Samo u slučaju da za enyone koji je kao problem - provjerite da niste blokirati sve prevedene stranice u robots.txt

Član
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Vrsta glupo pitanje - gdje možete staviti ovaj filtre Analytics?
    ne probs Michal,

na: Sadržaj -> Top Odredišne stranice
    FILTER: Stranice sadrže ovaj niz:

Ažurirano slike s nedavnim statistike, a možete vidjeti u lijevom stupcu gdje se izvješće:

Twitpic - Dijeli fotografije i video prilozi na Twitteru

Quote Originally Posted by vBET View Post
    provjerite da niste blokirati sve prevedene stranice u robots.txt
    FYI - Nisam blokirati promet na bilo koji način

Samo da RE DRŽAVE:
    Ja ne vjerujem da vbet čep je slomljen. To još uvijek čini upravo ono što joj reklamirao kao - ljudi i dalje mogu koristiti prevedene stranice 100%.

Jedino pitanje je da Google prestao slati prometa na te prevedenih stranica. Kao što je teško osuditi noge prevedeno stranica ako je dobar prijevod, ja predložio da se uključi u Yahoo prevesti API.

Mogu se kladiti dobar novac da će to učiniti puno teže za Google za filtriranje indeksa.

Samo da RE DRŽAVNI kao:
    Ja sam Ne govori Ove stranice DE-indeksirane .... Oni jednostavno ne vraćaju u rezultatima pretraživanja kada se koristi biti.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Hvala za pružanje uvid MOGmartin. Ja sam vidio pad u vBET prevedeno stranica što je dobro, ali to nije ni približno tako dramatičan kao i tvoja. Razlika je oko 25% iz prethodnog tjedna. (26 ožujak - 1 travanj vs 2 travanj - 8 travnja)

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by ivan View Post
    Ja ću vam poslati detaljnije informacije putem sati u sljedećih serveral dana ...

Molimo pogledajte ovaj članak:
    technospot.net / blogovi / strategija-uklanjanje-stroj-prevedeno-stranici googles indeks /
    U ovom trenutku ne vidimo vaše licence - molimo pojedinosti sati dozvole ASAP. Ako niste ovlašteni korisnik, onda ne platili vBET verziju. Molimo vas pošaljite podatke o licenci.

O vezu - to je opet preporuka onemogućiti automatsko slaba prijevode koji se ne može razumjeti ljudski.
    Preporučujemo vam da ne dopuštaju automatiziran prijevod doći indeksirane. Automatski prijevodi uvijek ne smisla i oni bi mogle biti pregledani kao spam. Još važnije, točka izrade višejezične web stranice je doći do veće publike pružajući vrijedne sadržaje na više jezika. Ako korisnici ne mogu razumjeti automatizirani prijevod ili ako je osjeća umjetne na njih, trebali zapitati da li stvarno želite predstaviti ovu vrstu sadržaja za njih.
    Google prijevodi su jako dobri i ljudskih čitljiv, tako da nema problem s tim. Dakle, ono da bude jasno - preporučuje se isključiti Samo prijevode koji se ne može razumjeti ljudski. Mi smo pružanje podrške za ljude pisanje na različitim jezicima i prijevodi su stvarno dobri. Dakle, ovo je NE o Google prijevoda koji je pružen od strane vBET.

Mislim da je u panici i bez detaljnih čitanja Google izjave smo ovdje mnogo nesporazuma. Dakle, da bude jasno:
    1. Prijevodi su OK za Google
    2. Google ne vole slaba automatske prijevode koji nisu ljudski čitati
    3. Nakon što je čak i slabi automatski prijevodi nije zabranjeno, ali samo ne preporuča
    4. Visoka vrijednost automatski prijevodi su OK za Google
    5. vBET pruža Google prijevode koji imaju vrlo dobre kvalitete i ljudskih čitljiv
    Zadnji uredio vBET; 17-04-11 na 19:29.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post
    ne probs Michal,

na: Sadržaj -> Top Odredišne stranice
    FILTER: Stranice sadrže ovaj niz:

...

Samo da RE DRŽAVNI kao:
    Ja sam Ne govori Ove stranice DE-indeksirane .... Oni jednostavno ne vraćaju u rezultatima pretraživanja kada se koristi biti.
    Zahvaljujući ću igrati s njim i provjeriti neke od naših foruma.

O ponovno stanje - kao što sam vam pokazati ovdje http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 Google vraća svoju stranicu u rezultatima pretraživanja. Mislim da možete imati manje potrazi unosa zbog promjene indeksa položaju, ali definitivno Vaše stranice su još uvijek u indeksu i vratio se u rezultatima pretraživanja.

Mi ćemo napraviti neke vlastite istrage - i cijenim svoju budućnost ulaz, ako ste saznali nešto više o stanju Vašeg foruma u Google indeks.

Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •