Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 15

Thread: Napredno pretraživanje ne pokazuje rezultate

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Default Napredno pretraživanje ne pokazuje rezultate

Upravo sam primjetio da kad se prijavim na testu računa koji je postavljen njemački u korisničkom CP (forum default jezik je engleski) da ću dobiti ni napredno pretraživanje rezultati se vratio za neke pojmove koji doista vratiti rezultate u zadanom jeziku. Ja sam guessing da bi to moglo biti događa na drugim jezicima previše.

To se događa na moj vlastiti račun također. Upravo sam se napredno pretraživanje tražiti riječ (Bannführer) i dobio rezultate koristeći jezik foruma zadani engleskog jezika. Zatim sam prebacio na njemački jezik (klikom na zastavu pod mojim Navbar), obavlja iste pretraživanje i dobio Nema rezultata za ista riječ. Bilo koji ideja?
    Zadnji uredio norku; 22-03-11 na 10:50.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Samo da se scenarij iz jednadžbe sam otišao to moj Usercp i promijenila moj zadani jezik za njemački, izvode isti Napredno pretraživanje i opet sam dobio nema rezultata pretraživanja. Nije dobro da na stranom jeziku govornika ne može tražiti na vlastitom jeziku, naravno.

Edit: samo pokušao nekoliko drugih jezika i iako riječi koje sam ući u potrazi su vidljivi kada je na stranom jeziku govornik čita forum nisu vratili u naprednim rezultata pretraživanja.
    Zadnji uredio norku; 22-03-11 na 10:59.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Bio sam na vašim stranicama. U mom pojedinosti o korisniku imam languege - Poljski.
    Koristio sam svoj napredno pretraživanje za pretraživanje riječi - "forum". I ja smo puno stranica rezultata.

Možete li to objasniti bolje?

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Neki uvjetima raditi kao što ste rekli, ali prebaciti na njemački i pokušati Bannführer i Stammführer za primjer. Nema rezultata. Prebaci na norveški i potraga za bronse. Nema rezultata iako sam nit s tom riječi u naslovu kad sam pogled na forumu u norveškom ...?
    Zadnji uredio norku; 22-03-11 na 11:42.

Registracija
    Svibanj 2010

Vi ste pravo!
    Mogu se reproducirati na mojoj testnoj forumu pa ću premjestiti ovo u bug sekciji.

Tu je vjerojatno problem s kodiranja - Ja ću to provjeriti i popraviti mjesta na mojoj testnoj forumu.
    Hvala

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Hvala Kamil.

Registracija
    Svibanj 2010

još uvijek rade na tome

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ispravljena i bit će uključeni u sljedećem izdanju. Imajte na umu da u ovom trenutku smo samo promijenili potrebne podatke (bilo je pitanje kodiranja) testiranje na konac pretraživanja. Ako vam to ne radi za dodatne filtere molimo obavijestite nas.

Brzo popraviti - u ovom trenutku možete to popraviti dodavanjem novih čep:
    - Idi na Admin CP -> Dodaci i Proizvodi -> Upravitelj Plugin -> Dodaj novi dodatak
    - Set:
    • Proizvod = vB Enterprise Prevoditelj
    • Kuka Mjesto = search_process_start
    • Naslov = Točan kriterije pretrage za prevedene stranice
    • Izvršenju = 5
    • Plugin PHP Code:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • Plugin je aktivna = Da

- Spremanje i provjerite funkcionira

U slučaju da će se naći sve dodatne probleme u ovom području pišite ćemo ponovno otvoriti problem onda. Na našem testnom forumu to radi dobro

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Bok,

Samo testirali čep i na žalost to ne radi. Evo primjer:

Ako sam prebaciti na francuski, na primjer, i unesite "mladež Hitlériennes" u bilo potrazi ili napredno pretraživanje dobijem nikakve rezultate. Međutim, ako unijeti "Hitlerove mladeži" i onda se popis rezultata koji sadrže "mladež Hitlériennes" '. To se događa bez obzira da li vaše plugina aktivan ili ne. To očito nije način na francuski korisnik bi normalno pretraživanja. On želi za pretraživanje na vlastitom jeziku, naravno, i želi vidjeti rezultate vratio na tom jeziku.
    Zadnji uredio norku; 06-05-11 na 10:46.

Registracija
    Svibanj 2010

halo,

Bio sam na vašem mjestu i testiran. sve radi dobro. ako pokušate pretraživanje kazne nije preveden napredno pretraživanje - nema rezultata previše.

Pokušao sam pronaći Führerschnur riječ na sve jezike na Vašoj web lokaciji i imala sam rezultate za sve jezike, tako da je pitanje riješeno.

možete onemogućiti vBET i pokušati pronaći svoj kaznu još jednom - još uvijek nema rezultata, tako da to nije vBET bug.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •