Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Imam bio koristeći vbet od 2.x podružnice, te su nadogradnja na putu. ja samo nadograditi na 3.2.2.
sada, kada sam kliknite na zastave, primjećujem URL promjene. Međutim, ponekad se stranica učita pravilno, ali drugi puta, jednostavno sam se bijela stranica koja kaže: "Stranica nije pronađena". moje stranice je informedtrades.com. Ja vbseo instaliran kao dobro.
Vidio sam neke ljude izvješća slična iskustva, ali nisam vidio tko govori o tome događaju samo neke od vremena, niti sam vidjeti ljude koji su samo imali problema nakon toga nedavne nadogradnje. ispričavam se ako je ovo već bila bavila i ja ga propustili.
Bok. Mislim da sam našao pattern. Na forumu su vaše veze koje imaju posebne znakove tvrdili da ne mogu naći. Ne znam zašto još uvijek.
Nismo u mogućnosti da ga reproducirati na našim poslužiteljima (kao što možete vidjeti ovdje radi dobro), pa molim PM me pristup pojedinosti svoje Admin CP i FTP.
Imam bio koristeći vbet od 2.x podružnice, te su nadogradnja na putu. ja samo nadograditi na 3.2.2.
sada, kada sam kliknite na zastave, primjećujem URL promjene. Međutim, ponekad se stranica učita pravilno, ali drugi puta, jednostavno sam se bijela stranica koja kaže: "Stranica nije pronađena". moje stranice je informedtrades.com. Ja vbseo instaliran kao dobro.
Vidio sam neke ljude izvješća slična iskustva, ali nisam vidio tko govori o tome događaju samo neke od vremena, niti sam vidjeti ljude koji su samo imali problema nakon toga nedavne nadogradnje. ispričavam se ako je ovo već bila bavila i ja ga propustili.
I vratio vbet 312, koji radi dobro. Dakle, pitanje se odnosi na neke razlike između 312 i 322. Također, kad sam vratio na 312, prva stvar koju sam učinio je proizvod prebrisati. problem i dalje ustrajala. onda, kad sam učitao slika od 312, koje se činilo da riješi problem. tako, možda je problem odnosi na datoteku urediti između 312 i 322.
Također vrijedi spomenuti da imam vbblogs instaliran. to nije utjecalo na sve, URL-ova u blogovima ne piše u stranim znakova. ni u 322, ni u 312.
Ja stvarno bih iskoristiti nove značajke u 322. je li bilo ja mogu učiniti da u svjetlu situacije?
hvala
simit
Dodano: i naravno imam najnovija inačica od vbseo Installer.
Ali ne mijenjati ručno. Takav uzorak je u mnogim mjestima u vBSEO konfiguracije. Molimo PM me pristup pojedinosti svoje vBSEO CP i ja ću saznati što konfiguracijski parametar je odgovoran za to.
To je učinjeno od strane vBSEO - vBET ne čini takve zamjene. Morate odgovarajuće konfigurirati vBSEO. Možete imati mogućnost da ne Espagnol znakova ans također konfigurirati ručno u FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parametar $ Vbseo_custom_char_replacement. Zahvaljujući da ćete biti u mogućnosti da rade s prevedene URL-a i zadržati svoje postojeće URL-a za materinji jezik kao i one gdje je.
To je URL na kojem poljski slova (kao što je śąęć) je promijenjen zahvaljujući $ Vbseo_custom_char_replacement i još uvijek čuva sve ostale nije engleski slova. To je ista veza za japanski: