Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
I vratio vbet 312, koji radi dobro. Dakle, pitanje se odnosi na neke razlike između 312 i 322. Također, kad sam vratio na 312, prva stvar koju sam učinio je proizvod prebrisati. problem i dalje ustrajala. onda, kad sam učitao slika od 312, koje se činilo da riješi problem. tako, možda je problem odnosi na datoteku urediti između 312 i 322.
Također vrijedi spomenuti da imam vbblogs instaliran. to nije utjecalo na sve, URL-ova u blogovima ne piše u stranim znakova. ni u 322, ni u 312.
Ja stvarno bih iskoristiti nove značajke u 322. je li bilo ja mogu učiniti da u svjetlu situacije?
hvala
simit
Dodano: i naravno imam najnovija inačica od vbseo Installer.
Ali ne mijenjati ručno. Takav uzorak je u mnogim mjestima u vBSEO konfiguracije. Molimo PM me pristup pojedinosti svoje vBSEO CP i ja ću saznati što konfiguracijski parametar je odgovoran za to.
To je učinjeno od strane vBSEO - vBET ne čini takve zamjene. Morate odgovarajuće konfigurirati vBSEO. Možete imati mogućnost da ne Espagnol znakova ans također konfigurirati ručno u FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parametar $ Vbseo_custom_char_replacement. Zahvaljujući da ćete biti u mogućnosti da rade s prevedene URL-a i zadržati svoje postojeće URL-a za materinji jezik kao i one gdje je.
To je URL na kojem poljski slova (kao što je śąęć) je promijenjen zahvaljujući $ Vbseo_custom_char_replacement i još uvijek čuva sve ostale nije engleski slova. To je ista veza za japanski: