Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: Memorija pitanja

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Default Memorija pitanja

Ne znam je li ovo povezano s Vbet-om, ali počelo se događati nakon što sam ga instalirao pa ću pitati ovdje

Ja sam uzimajući sljedeća pogreške pri klikanju na Vbseo 'Voli dobio' i 'Voli dane "gumba na stranici korisničkog profila:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Kao što sam rekao, ovaj je započeo događa nakon instalacije Vbet, ali mislim da sam idući u potreba neki treniranju ovdje jer podaci se ne uklapaju u simptome.

Memorija info:

Od phpinfo: Lokalni memory_limit - 128M Master - 128M

Od php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    VBulletin: PHP Memorija Granica 32M

Server Memorija u uporabi u ovom trenutku: 25,00% (262.136 1.048.576 od)

Poruke o greškama se sugerira da treba povećati memoriju, ali ja ne vidim nikakve druge simptome nedovoljne memorije dok koristite forum i ja sam imao izvješća iz mog članova. Pretpostavljam, međutim, da oni će također biti vidjeti "Voli" fatalna pogreška.

Jeste li dečki došli preko bilo kakvih problema kao što je ovaj dok koristite Vbet? Ja bih biti zahvalni za sve savjete o tome što pokušati.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,
    Ok ja ću ga testirati na mojoj testnoj forumu. Možete jednostavno pokušati da vBET što ovaj problem - samo onemogućiti vBET i pokušajte to učiniti opet - ako problem postoji i stil vBET je onemogućen - to nije vBET pitanje. Ako problem će nestati - to je vBET pitanje i mi ćemo to popraviti.

Drugo - možete povećati granica memory_limit u php.ini do 64 MB i ponovno pokrenite server. (Molimo samo čitati o ovom pitanju u google).
    s vBET imate 52 više sadržaja i 52 više korisnika na forumu (ako ga imate omogućen svim jezicima) - trošak poslužitelja memorije. Mi smo još uvijek workin da vBET učinkovitije (novi relase vrlo brzo).
    Ovdje imate popis hinst:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Hvala
    Zadnji uredio kamilkurczak; 15-03-11 na 18:41.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Hvala. Zanimaju me vaši rezultati. Onemogućio sam Vbet i ponovno učitao stranicu 'Sviđa mi se'. Sada samo dobivam praznu bijelu stranicu - nema pogreške u memoriji. Također nije baš ono što sam tražio

Pričekat ću čuti što vi otkrijete na poligonu prije nego što sam se memorija postavke u php.ini.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Uredio sam php.ini i povećana memorija granica za 64m, a zatim ponovo Apache, ali vBulletin Čini se da je ignoriranje da postavljanje i još uvijek se žali da je nedovoljno memorije postoji (isto pogreške kao što sam posted in nakon 1).
    Zadnji uredio norku; 16-03-11 na 00:22.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Bok,

Jesu li uspjeli ponoviti pogrešku? Ne mogu shvatiti zašto je vBulletin AdminCP pokazuje 32M memorije granica kada php.ini je 64m.

Registracija
    Svibanj 2010

ne, ja ne mogu reproducirati na mojoj testnoj forumu (i kliknuli na voli tipke na korisničku stranicu).
    Jeste li ponovo pokrenuti poslužitelj, nakon promjene u php.ini?
    Molim Vas, pitajte o tome svoje domaćin usluga

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Da, ponovno Apache nakon izmjena i dopuna php.ini, ali to nije imala učinka. Vrlo čudno. Provjerio sam moje opće memorije i to je bio daleko ispod 32M ionako toliko čudno da sam dobivanje ove memorije pogreške. Ja sam pitao moj domaćin gledati u to.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Riješiti. Imao sam nepotpun php.ini u korijenu. Sve je ispravno sada.

Registracija
    Svibanj 2010

ok za ovu potvrdu riješen

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •