Ne znam je li ovo povezano s Vbet-om, ali počelo se događati nakon što sam ga instalirao pa ću pitati ovdje
Ja sam uzimajući sljedeća pogreške pri klikanju na Vbseo 'Voli dobio' i 'Voli dane "gumba na stranici korisničkog profila:
PHP Code:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458
Kao što sam rekao, ovaj je započeo događa nakon instalacije Vbet, ali mislim da sam idući u potreba neki treniranju ovdje jer podaci se ne uklapaju u simptome.
Memorija info:
Od phpinfo: Lokalni memory_limit - 128M Master - 128M
Od php.ini:
PHP Code:
; Suhosin Settings.
suhosin.post.max_vars = 2048
suhosin.request.max_vars = 2048
suhosin.cookie.encrypt = Off
suhosin.memory_limit = 32M
suhosin.session.encrypt = Off
VBulletin: PHP Memorija Granica 32M
Server Memorija u uporabi u ovom trenutku: 25,00% (262.136 1.048.576 od)
Poruke o greškama se sugerira da treba povećati memoriju, ali ja ne vidim nikakve druge simptome nedovoljne memorije dok koristite forum i ja sam imao izvješća iz mog članova. Pretpostavljam, međutim, da oni će također biti vidjeti "Voli" fatalna pogreška.
Jeste li dečki došli preko bilo kakvih problema kao što je ovaj dok koristite Vbet? Ja bih biti zahvalni za sve savjete o tome što pokušati.