Bok,
Moj skup znakova ISO-8859-1
Ja sam poslao PM da vam sadrže link na post prikazuje problem.
Bok,
Moj skup znakova ISO-8859-1
Ja sam poslao PM da vam sadrže link na post prikazuje problem.
Zadnji uredio norku; 11-03-11 na 12:31.
Vi ste u pravu. Ovo je kodiranje bug. Mogu se reproducirati na mojoj testnoj forumu.
To stvara samo kad netko napraviti post prevedeno stranica.
(Zapamtite - ako želite post na francuskom - trebali biste imati u svom usercp francuskom jeziku set.
Pokušao sam popraviti bug od jučer - u pravilu na ne utf foruma vBulletin ima problema sa kodiranjem znakova ASCII koda ispod 256.
Napravila sam novu temu u sekciji bug na vBulletin forumu i ja ću pokušati pronaći rješenje tog buga.
U pravilu, ako ste napravili post u francuskim (i imaju u usercp francuskom jeziku) od normalne (ne prevedeno stranica) sve će biti ok. To se događa samo kada pokušate post prevedeno stranica.
Ah, u redu. Da, ja kopirati dio iz francuske Wiki i zalijepiti.
Međutim, kada sam odabrao moj forum jezik njemački, a potom objavljena na njemačkom jeziku, likovi i dalje se prikazati kao HTML brojeve kad sam urediti taj post ili kliknite na strelicu u prevedene nakon ....?
Da ste u pravu. izgleda da moja dva radna mjesta - fisrt jedan je od ne prevesti stranice (engleski) - nije problem kada želite urediti.
drugi se sastoji od preveden (poljski) stranica i tu je problem - slova sa ASCII kodom ispod 256 - pogrešan format - ja prijavio bug vBulletin i ja ću pokušati to popraviti da.
Ja sam raditi na tome s tim vBulletin:
Forum ASCII znakova pitanje
Sada imamo vikend. ako je ok za Vas možemo početi ovu temu nakon što je vikend?
Tijekom vikenda ću raditi s momčadi i igre.
Zadnji uredio kamilkurczak; 11-03-11 na 13:25.
Da, naravno Ali mogu ostaviti Vbet aktivnim na svom forumu?
Da, možete ostaviti aktivan. Kao što znate post u engleskom su prevedene dobro
Primijetio sam na mojoj testnoj forum koji na UTF-8 forum ovo pitanje ne postoji.
Provjerite u svojoj bazi podataka kako poruke se čuvaju (možete zalijepiti ovdje primjer ruskog poruke)
Zadnji uredio kamilkurczak; 11-03-11 na 13:31.
Imam dobre informacije.
Našao sam u sukobu s vBSEO global_complete kukom
Ako onemogućite ovu global_complete kuku - post prevedeno dobro, ali bez SEO veza. Moram riješiti ovaj sukob, ali nakon vikenda.
Možete li to provjeriti?
Zadnji uredio kamilkurczak; 11-03-11 na 13:54.
Kako to provjeriti?
admincp-> plugins i proizvoda -> Plugin Manager -> global_complete kuka vBSEO -> onesposobiti.
Ali kao što sam napisao -> nema SEO linkove ako ga onemogućite. Moram provjeriti vBSEO kod i integrirati ga.
Vidimo se nakon vikenda