Imajte na umu da:
1. Baš kao što si rekao je Google puno servera na cijeli svijet i oni su se povremeno distribuiranja podataka između svaki drugi. To je razlog zašto neke stranice mogu biti indeksirane već vidio na jednom kontinentu, ali još nije na druge.
2. Imajte na umu da Google prikazuje aproksimativni broj rezultata što znači da:
) nije realan broj
b) broj rezultata može promijeniti čak i kada je realni broj indeksiranih stranica nije
c) broj rezultati mogu biti još uvijek isti, čak i ako broj indeksiranih stranica promijenila
d) Google koristi heuristički algoritmi ne, tako da su rezultati stvarno nije deterministički - vjerojatno nećete vidjeti na vrhu rezultata, jer sprema i tako dalje, ali ako bi to moglo biti vidljiv kada je dobivanje na stvarno niske rezultate
e) magija se može dogoditi
Ozbiljno - molimo pročitajte moj nekoliko zadnjih postova u ovaj thread - nadam se da mogu pomoći
Upravo sam pogledao za zamjenski znakovi u robots.txt (od po mom prethodnom znanju to ne bi trebao biti u robots.txt) i pronašao ovaj članak koji kaže da bi trebao raditi:
Ipak sam pronašao vrlo zanimljiv autora rečenici:Code:http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Ja ću napraviti neki više istraživanja na tom području.Neki SEO se ne slažete s uporabom zamjenskih znakova, ili barem oni to vide kao nešto rizično i daleko od najbolje prakse.
Uređen.
Ovdje sam pronašao više o zamjenskih u robots.txt:- Prema podacima postoje Google i Yahoo omogućava koristiti zamjenske znakove.Code:http://tools.seobook.com/robots-txt/
Ipak - molimo pobrinite se da ne blokiraju sve svoje preveo sadržaj nekih zamjenskih vladavine. Molimo Vas da koristite Alate za webmastere kako bi se utvrdilo (prvi čine vBET ponovno pokrenuti). Kao što je napisao autor spomenute članak:
Razmislite vezane URL-ove, ako koristite zamjenske znakove Robots.txt: sam slučajno trošak sam više od $ 10.000 u dobiti s jednom datotekom robots.txt pogreške!
Zadnji uredio vBET; 07-03-11 na 00:08.
Ja sam mu reći unaprijed da pojednostavi svoje robot.txt - Nisam stručnjak, ali
Mislio sam da pravo isključiti šišmiš imati takav ludi robots.txt nije
napraviti od. robot.txt treba biti jednostavan, ne overkill ....
Mislim da sam također spomenuo da mu da to nije dobra ideja ili da
ukloniti MORH kao da se ne bi riješio problem, jer ono što
će se dogoditi ako se počinje sve više opet, on tada razmislite o uklanjanju
mod ponovno, jer on nije riješio taj prvi put,
samo ne čini jer samo de-instalirati mod bez rješavanju tog pitanja.