Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Statistika Molim te?

Junior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Default Statistika Molim te?

Sve ove priče hrana su briljantni, ali moram činjenice da odluke, pa ako netko mogao pomoć mene pružajući sljedeće

VB Verzija:
    VBSEO: broj verzije / datum instalacije:
    VBET verzija / datum instalacije:

I sljedeće grafikone iz Google uslugama ...
    Indeks stranice grafu prije i poslije (webmaster)
    Site brzinu graf prije i poslije (webmaster)
    Search Engine pregleda prije i poslije (analitike)
    Bounce rate prije i poslije (analitike)
    Posjeta iz domaćih contry prije i poslije (analitike)

Znam da je veliki pitati ... ali ja računati samo sve te informacije sam mogao napraviti odgovarajuće informirane odluke aout kupnju ovog proizvoda ...

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav. Nažalost nemamo takvih podataka - ovom forumu ima vBET instaliran od samog početka tako da nije bilo "prije". Neke informacije su pričvršćeni za naše korisnike u ovom pod forumu: vBET dobre priče - vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET)

Također neke od naših klijenata mogu uključiti svoje forum linkove kojima možete pronaći ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php tako da možete provjeriti na Google koliko prevedene stranice su indeksirane za neke određene stranice i jezik.

Ako nas voditi kako da biste dobili ovaj iz Google Analytics, možemo Vam pružiti postotak rezultate ulaza u naš forum od prevedenih stranica.

Junior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Ja bih to rado učiniti potpuno opremljenog studija slučaja na moje stranice koristeći slobodan inačici (dio moj dan posao je osigurati analitički dokumentaciju, tako da će biti lako za napraviti / razumjeti ).... Onda ako to radi bih kupiti Pro verzija ....

Ali mogu ukloniti marke i bilo outlinks stvara dok sam ja to radiš? Kao što ovi će imati utjecaj na rezultate

To je jedina stvar taj mi je stavljanjem van dajući mu ide

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ako želite ukloniti kreditne link u besplatnoj inačici to je dovoljno ako slati donacije (vidi detalje na slobodan inačici stranici). Molimo plaćeni verzija ima više mogućnosti (kao što je URL prijevod) i to je puno više optimizirana (u sljedećem izdanju ćemo podržati i cache memorije većina koristi implementacije). Dakle, ako će vam se svidjeti slobodan inačici, onda plaća jedan će definitivno e nešto što vam se sviđa

Uz kredit veza ne postoji ništa drugo, tako da mislim da mogu izvoditi za to Ako imate bilo kakvih pitanja molimo Vas da budućnost samo pitati - rado ćemo vam pomoći

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •