Bok
Mi smo upravo objavio novu besplatnu verzije sa samo malim promjenama, ali smo gotovo spremni za puštanje novih plaćene verzije sa puno korisnih promjenaDakle, za sve naše plaćeni verzija korisnika - uskoro ćete imati novo izdanje
![]()
Bok
Mi smo upravo objavio novu besplatnu verzije sa samo malim promjenama, ali smo gotovo spremni za puštanje novih plaćene verzije sa puno korisnih promjenaDakle, za sve naše plaćeni verzija korisnika - uskoro ćete imati novo izdanje
![]()
Ima li ETA o novim izdanjima 4.x?
Nisam upoznat s ETA značenje, ali pretpostavljam da se radi o roku. Ovaj mjesec ćemo objaviti vBET3.x (sljedeći tjedan) - postoji puno promjena i to će biti u beta fazi. Isti promjene za vBET4.x će biti pušten mjesec dana kasnije - to je osigurati bolju kvalitetu i ne izlagati sve korisnike o potencijalnim novim bugova pod novim funkcionalnostima. Naravno da testirati promjene dobro, još uvijek korisnici koristi različite konfiguracije, kanalizaciju, ostale modove i tako dalje, tako da neke stvari može biti vidljiv samo na nekim forumima. To je ono što za beta fazi postoji u životni vijek - onima koji žele mogu ga koristiti upozorenja o mladim pozornicu nekih funkcionalnosti. I objavljivanju vBET4.x mjesec dana kasnije nam daje priliku da potencijalno ga oslobodili s nekim potencijalnim problemima već riješena
Dakle, odgovor na vaše pitanje kratko - sljedeći tjedan ćemo objaviti i vBET3.x u prvi ili drugi tjedan sljedećeg mjeseca trebao bi biti pušten vBET4.x
Hvala za info Michal. Obličje naprijed to ažurirati.
PS:''ETA "Procjena vremena dolaska ....
Bilo savjeti o tome što možete očekivati s nove značajke ili je to uglavnom brzinu i poslužitelj učitavanje bitak je napravio bolje
Mi smo napravili nekoliko poboljšanja performansi. Jedna od često postavljanih - podrška za memorijuTakođer neke druge poboljšanja performansi na razini algoritma. Svi detalji će biti navedeni u izdanju bilješku.
Mi ćemo je objaviti danas - danas tek počela u našoj zemlji, tako ćemo ga je u nekoliko sati (sada je vrijeme za spavanje). Trenutno naš forum radi na novoj vBET verziji
![]()
Ne mogu čekati da vidite memcached u vBET. Možete li reći što PHP proširenje ste koristili? Memcache ili memcached?
Ja ću učiniti da se vjerojatno. Dao sam se s memcached kada sam pronašao 4. ili 5. primjer cache db korištenja koji bi mogao biti učinjeno s jedne funkcije - nema potrebe prepisati sve na putu
Ali niste odgovorili na moje pitanje - možda ne shvaćaju da postoje dva proširenja za memcached sa i bez D na kraju:
PECL:: Pakiranje:: memcache
PECL:: Pakiranje:: memcached
Shvaćam to i odgovorio sam na vaše pitanje - naveo sam sve podržane predmemorije memorije sada od strane vBET-a i tamo možete jasno pronaći Memcache. Zašto ste onda uvjereni da nisam odgovorio na vaše pitanje - što vam treba više?Ako trebate savjet kako bi podržao memcached ovdje to ide:
1. Dodaj u datoteku proizvoda dodatna mogućnost za memoriju parametar
2. Uvoz proizvoda datoteke
3. Uredi datoteka uključuje / vbenterprisetranslator_class_cache.php
) Kopiraj klase za Memcache
b) Promjena imena u kopiran klasi prepoznaju kao memcached
c) Update tijelo za potporu memcached API (naši razredi su jednostavni adapteri to je razlog zašto nećete morati učiniti bilo kakve promjene i na drugim mjestima)
d) Dodati novo kućište za svoj novi opciju vrijednost u prekidač blok na vrhu datoteke, stvoriti memcached adapter objekta
Ako želite više specifičnih savjeti - samo napravite zahtjev za istaknutom snimkom i Kamil će vam dati točne savjeti kako to učiniti s kodom oglasi.
Zadnji uredio vBET; 09-03-11 na 20:03.