Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 21

Thread: Više greške! Pogrešno URL indeksirana od strane goodle - jako loše!

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Default Više greške! Pogrešno URL indeksirana od strane goodle - jako loše!

Sada znam zašto sam ukloniti vbet prije, tako da mnogi bugovi!

Google je indeksiranje čudno URL-ove, vbet_delayxx kada se pritisne se goto ispravan URL.

Vidi:

Umirovljeni;)
    Registracija
    Siječanj 2011

Dragi Snake,
    kašnjenje je polje. U ovom nizu su pohranjene poveznice, i to show za examle delay7x-19959 to znači da je 7x broj polja i 19959 broj za nit koja je indeksirana.
    To je učinjeno jer je, onda je poslati 1 zadatak na google tako da je za izvedbu.
    Indeksi su se promijenile nakon dobrog prevođenja.
    Imate pogreške veze s google, tako da nisu prevedeni. Tako da nije to prepisati kašnjenja (polja), jer je bio prazan.

Molimo Vas da obrišete cache memorije, da li novi sitemap, jer linkovi su stare i google bi ih indeksiraj. Redirections su dobri pa google bi trebao indeksiraj.

Ako imate bilo kakvih pitanja, pišite ovdje.
    Hvala

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Zašto jasno cache, ako delayxx URL-ove preusmjeriti na ispravan URL-ove?

Problem je da je 302 preusmjeravanje, a ne 301, tako da Google nikada neće ispustiti ovih delayxx URL-ove iz indeksa.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Siječanj 2011

ponekad brisanje predmemorije daje anwser.
    ja ću to provjeriti i napisati ovdje kada sam dobio anwser

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav.

Ja ću pomoći ovaj thread Saznat ću više o vašem problemu danas navečer i dati vam više odgovora. U ovom momsntu mogu reći da je definitivno vBET bug. To se ne bi smjelo dogoditi. Ne znam zašto ga Google indeksira - imamo 301 preusmjeravanje tako da takvo što ne bi trebalo postojati. Ipak, naravno, u početku takve veze ne bi trebale dolaziti do izlaza.

Kao što sam napisao - ja ću vam dati više informacija kasnije, a mi ćemo se pobrinuti o tome.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Ja sugest vas ponovno provjerite ove delayxx URL-ove, oni su 302 preusmjeravanja!

Registracija
    Listopada 2009

Dakle, ovo je razlog zašto one linkove, čak su indeksirane. Veliki savjet. Također ćemo provjeriti radi kao preusmjeravanje se vrši vBSEO ili vBET i ako se vBSEO je podesiv (ili se može promijeniti naše uključivanje kod). To je riješiti problem s već indeksirane stranice.

Ipak, naravno, moramo naći razlog zašto vBET čak generira takve linkove u finalu HTML odgovor.
    Zadnji uredio vBET; 15-02-11 na 18:21.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

ok, radujemo se popraviti. hvala

Registracija
    Listopada 2009

Upravo sam dao vrlo specifične zadatke o tome što i kako provjeriti da dječak.

Također bilo bi vrlo korisno ako bi mogao reći gdje su takve veze je generirana? U ovom trenutku, ako su oni indeksiranih stranica i preusmjeriti je 302, ne možemo biti ni sigurni ne generacije bug još uvijek postoji u vBET, ili je to samo stari bug koji se ne događa više nego ste već indeksirane stranice. Pa recite vi vidite bilo koju stranicu na kojoj kao URL-ovi su vidljivi u pregledniku pod linkove. Molimo provjerite neke od Vaših teme, forumi, arhiva, RSS možda. Molimo Vas da imate bilo koji Mods gdje posebno integriran s vBET - možda je problem. Dječak će se provjeriti na forumu i (ako to neće biti ograničeno), i dalje znate vaš forum dobro i možda znate ili sumnjate gdje su takve URL generiraju.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Im ne siguran što ja mogu učiniti, možete vidjeti google indeksiranje bug ovdje: site: www.computer-juice.com - Google Search

Pregled cache vidi stranicu broj!

Također je 302 preusmjeriti na pravilan URL, ona mora biti 301, ali bolje bi bilo da popraviti neće indeksirati URL-ove loše sveukupno.

Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •