Sada znam zašto sam ukloniti vbet prije, tako da mnogi bugovi!
Google je indeksiranje čudno URL-ove, vbet_delayxx kada se pritisne se goto ispravan URL.
Vidi:
Sada znam zašto sam ukloniti vbet prije, tako da mnogi bugovi!
Google je indeksiranje čudno URL-ove, vbet_delayxx kada se pritisne se goto ispravan URL.
Vidi:
Dragi Snake,
kašnjenje je polje. U ovom nizu su pohranjene poveznice, i to show za examle delay7x-19959 to znači da je 7x broj polja i 19959 broj za nit koja je indeksirana.
To je učinjeno jer je, onda je poslati 1 zadatak na google tako da je za izvedbu.
Indeksi su se promijenile nakon dobrog prevođenja.
Imate pogreške veze s google, tako da nisu prevedeni. Tako da nije to prepisati kašnjenja (polja), jer je bio prazan.
Molimo Vas da obrišete cache memorije, da li novi sitemap, jer linkovi su stare i google bi ih indeksiraj. Redirections su dobri pa google bi trebao indeksiraj.
Ako imate bilo kakvih pitanja, pišite ovdje.
Hvala
Zašto jasno cache, ako delayxx URL-ove preusmjeriti na ispravan URL-ove?
Problem je da je 302 preusmjeravanje, a ne 301, tako da Google nikada neće ispustiti ovih delayxx URL-ove iz indeksa.
ponekad brisanje predmemorije daje anwser.
ja ću to provjeriti i napisati ovdje kada sam dobio anwser
Pozdrav.
Ja ću pomoći ovaj thread Saznat ću više o vašem problemu danas navečer i dati vam više odgovora. U ovom momsntu mogu reći da je definitivno vBET bug. To se ne bi smjelo dogoditi. Ne znam zašto ga Google indeksira - imamo 301 preusmjeravanje tako da takvo što ne bi trebalo postojati. Ipak, naravno, u početku takve veze ne bi trebale dolaziti do izlaza.
Kao što sam napisao - ja ću vam dati više informacija kasnije, a mi ćemo se pobrinuti o tome.
Ja sugest vas ponovno provjerite ove delayxx URL-ove, oni su 302 preusmjeravanja!
Dakle, ovo je razlog zašto one linkove, čak su indeksirane. Veliki savjet. Također ćemo provjeriti radi kao preusmjeravanje se vrši vBSEO ili vBET i ako se vBSEO je podesiv (ili se može promijeniti naše uključivanje kod). To je riješiti problem s već indeksirane stranice.
Ipak, naravno, moramo naći razlog zašto vBET čak generira takve linkove u finalu HTML odgovor.
Zadnji uredio vBET; 15-02-11 na 18:21.
ok, radujemo se popraviti. hvala
Upravo sam dao vrlo specifične zadatke o tome što i kako provjeriti da dječak.
Također bilo bi vrlo korisno ako bi mogao reći gdje su takve veze je generirana? U ovom trenutku, ako su oni indeksiranih stranica i preusmjeriti je 302, ne možemo biti ni sigurni ne generacije bug još uvijek postoji u vBET, ili je to samo stari bug koji se ne događa više nego ste već indeksirane stranice. Pa recite vi vidite bilo koju stranicu na kojoj kao URL-ovi su vidljivi u pregledniku pod linkove. Molimo provjerite neke od Vaših teme, forumi, arhiva, RSS možda. Molimo Vas da imate bilo koji Mods gdje posebno integriran s vBET - možda je problem. Dječak će se provjeriti na forumu i (ako to neće biti ograničeno), i dalje znate vaš forum dobro i možda znate ili sumnjate gdje su takve URL generiraju.
Im ne siguran što ja mogu učiniti, možete vidjeti google indeksiranje bug ovdje: site: www.computer-juice.com - Google Search
Pregled cache vidi stranicu broj!
Također je 302 preusmjeriti na pravilan URL, ona mora biti 301, ali bolje bi bilo da popraviti neće indeksirati URL-ove loše sveukupno.