Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 11

Thread: Razne jezik tablice zadržati pad u bazu podataka?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Razne jezik tablice zadržati pad u bazu podataka?

Bok, čini se da svaki dan moram popraviti jedan ili više jezika kao što su tablice zadržati pad, obično srednja i kratka tablica.

Moj detalji su kako slijedi:
    PHP verzija 5.2.15
    Apache 2.0.63 verzija
    MySQL verzija 5.0.91-community
    Perl verzija 5.8.8
    Kernel verzija 2.6.18-194.26.1.el5xen
    VB 3.8.6 PL1

Ja sam na potpuno novi "izvan okvira" poslužitelja.

Bilo koji ideja o tome kako spriječiti to?

Pozdrav,
    Simon

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Imate li neki e-mailova s MySQL pogreške ili neke obavijesti? Molimo stavite sadržaj ove e-mailove ovdje, ako imate

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Naravno, Infact jedan je zabio sad ovdje je vrlo nedavno jedan:
    Datum: Wed, 31 siječnja 2011 10:32:46 0000 [10:32:46 GMT]
    Od: webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
    Da biste: webmaster@mysite.com
    Subject: vBulletin Pogreška baze podataka!

Pogreška baze podataka u vBulletin 3.8.6:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext kao originaltext, kao cache.translated preveden s vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af pomoć, vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af predmemorija GDJE I cache.serie = help.serie;

MySQL Greška: Table '. / Xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af' je označena kao pala i treba se popraviti
    Pogreška broj: 145
    Zahtjev Datum: ponedjeljak 31 siječanj, 2011 @ 10:32:45
    Pogreška Datum: ponedjeljak, 31 siječanj, 2011 @ 10:32:46
    Skripta: http://www.mysite.com/forumz/members...s-op-exit.html
    Referrer:
    IP adresa: 66.249.72.171
    Korisničko ime: Neregistrirani
    Classname: vB_Database
    MySQL Verzija:
    i ovdje je starija sam nastavio vam pokazati:
    Datum: petak, 28 siječnja 2011 20:45:02 0000 [petak, 28. Siječanj 2011 20:45:02 GMT]
    Od: webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
    Da biste: webmaster@mysite.com
    Subject: vBulletin Pogreška baze podataka!

Pogreška baze podataka u vBulletin 3.8.6:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext kao originaltext, cache.translated kao prevedeno sa vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt pomoć, vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt predmemorija GDJE help.originaltext = 'Home' I cache.serie = help.serie;

MySQL Greška: Table '. / Xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt' je označena kao pala i treba se popraviti
    Pogreška broj: 145
    Zahtjev Datum: petak, 28 siječanj, 2011 @ 20:45:01
    Pogreška Datum: petak 28 siječanj, 2011 @ 20:45:02
    Skripta: http://www.mysite.com/forumz/members...ira-linha.html
    Referrer: http://www.google.com.br/url?sa=t&so...iwnuel-9v0nPuw
    IP adresa: 200.160.96.160
    Korisničko ime: Neregistrirani
    Classname: vB_Database
    MySQL Verzija:
    Kao što možete vidjeti ne postoji jedan određeni krivnja ili jezik uzrok problema, no jezik AF se pojavljuje dosta.

Registracija
    Svibanj 2010

crach pitanje - Ovo je MySQL problem, a ne vBET problem.
    Pokušajte ažurirati svoje MySQL novu verziju ili vratiti na više stabilna verzija MySQL (pitati o da će domaćin usluga).

Mi ne možemo učiniti ništa o tome, jer je kod MySQL.
    Vjerojatno, u vašem slučaju, MySQL je više osjetljiva na svoje pogrešne akcije česta upotreba tablica. Koristite li cache za gosta? Ako ne - molim omogućite ovu opciju. To će rezultirati u manje upite u bazu podataka, ali ne i eliminirati u potpunosti MySQL pogreške. (Vjerojatno ćete imati manje, kao pad).

Drugo, pokušajte optimizirati i popravak SVE tablicama baze podataka.

Naravno, pokušate nadograditi ili unazaditi vam MySQL najbolja verzija.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Pa, prvo vjerujem da MySQL je najviše stabel verziju i da ja ne koristiti gost predmemorija, ako je MySQL koji je problem zašto je to samo jezik tablice koje sudar? Imam mnoge druge tablice koje se pristupa po post ili stranici promijeniti, ali ne pada.

I ja sam optimizirane svim tablicama nekoliko puta!

Registracija
    Svibanj 2010

Nismo u mogućnosti utvrditi zašto je samo tablice su predmemorija bug - to je pitanje MySQL tim, jer, kao što je spomenuto ranije je to pogreška MySQL i to ne smeta da drugi stol je u redu. Za naše strane, mi nemamo više prijedloga - Molimo izvješće tim zadužen za ovaj bug - na MySQL tim.

Svaki pokušaj usporediti drugim tablicama za cache tablica nemaju smisla - jer bi to biti samo nagađanja, zašto samo ovdje MySQL ruši tablice. MySQL tim je odgovoran za MySQL kod, pa vas molimo - pitati o tome MySQL tim.

Možda je pitanje ovdje, jer samo na taj predmemoriju tablicama imate puno sadržaja i još nije tablice (kao što je samo u forumu, na drugom forumima naših klijenata ne). Možda iz cache tablica podataka podaci su često uklanjaju, a iz druge ne. Možda, ali ne možemo to provjeriti - samo prijedlozi.

Jedino što možemo reći je da je to MySQL pogreške. Molimo primijetiti da bilo kakve promjene u kodu vBET neće eliminirati ovaj problem.

MySQL motor je odgovoran za upravljanje tablicama SQL. Dakle, morate pronaći rješenje u MySQL kod. Molim Vas, pitajte o tome MySQ podršku.

Zahvaljujući.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Siječanj 2011

Da Kamil ima pravo,
    pitanje je od mysql, pa pokušajte pisati MySQL.

Po mom mišljenju imate problema sa cache memorije, što se ne može pisati u MySQL iz cache.
    Pokušajte nadograditi MySQL MySQL baza podataka 5,5, možda će pomoći nadogradnja.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by Youngster View Post
    Da Kamil ima pravo,
    pitanje je od mysql, pa pokušajte pisati MySQL.

Po mom mišljenju imate problema sa cache memorije, što se ne može pisati u MySQL iz cache.
    Pokušajte nadograditi MySQL MySQL baza podataka 5,5, možda će pomoći nadogradnja.
    Im drago da ste u stanju ponoviti točno ono što je rekao Kamil. To nije problem s MySQL problem stol je gotovo uvijek AF jezik, ne možete reći da je to zato što, ako je ulazni i izlaz MySQL je vrlo čest da će pad!, Moj post stol je ogroman, ima 718.000 radnih mjesta i pristupiti svaki korisnik foruma, sigurno se to koristi mnogo češće nego jezik stol, MySql nosi vrlo dobro s post stol tako da ništa s manje unosa lako će se nosila s njima.

Niti jedna druga tablica sudar, to je samo jezik tablice.

Registracija
    Svibanj 2010

Još jednom, molimo Vas da o ovom pitanju MySQL tim. To popraviti će se brže i bolje.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Imao sam hosting tima pogled na databaseMySql proizvodi nitko drugi pogreške, čak i oni su popraviti, optimizirati i izvesti cijeli 5GB podataka zatim ponovno uvozi i tek nesreći jezik tablice.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •