Kao novi online Pozdrav svima.
Dobio sam informacije koje mogu opisati problem u Jez. Poljski.
VBET2.4.3 instaliran bez vbulletin.org / forum / showthread.php? T = 232456 & page = 25
na vB 4.1.0 PL2.
Nažalost, kada odaberete bilo koji jezik (zastava ikona) prikazuje praznu stranicu.
mandrivalinux.eu
Sam proveo test i isključili sve modove instalirati, a situacija se nije promijenila. Ipak, kada odaberete bilo koji jezik prikazuje praznu stranicu.
Za test sam instalirao kopiju vB4.1.0 PL2 forum na drugi server i sve radi fino.
mageiaforum.eu
Htaccess datoteku na oba poslužitelja su identične.
Ne znam gdje tražiti pogreške.
Kako to popraviti da prijevod vBET rada?
Jako nowy na forum witam wszystkich. Otrzymałem informację, że mogę opisać problem w jęz. polskim. Zainstalowałem vBET2.4.3 free ze strony vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232456&page=25 na vB 4.1.0 PL2. Niestety po wybraniu któregokolwiek języka (ikona flag) wyświetla się pusta strona. mandrivalinux.eu Przeprowadziłem sprawdzian i wyłączyłem wszystkie zainstalowane mods i sytuacja nie zmieniła się. Nadal przy wybraniu jakiegokolwiek języka wyświetla się pusta strona. Dla testu zainstalowałem kopię forum z vB4.1.0 PL2 na innym serwerze i tu wszystko działa poprawnie. mageiaforum.eu Na obu serwerach htaccess są identyczne. Nie wiem gdzie szukać błędu. Jak to poprawić, aby tłumaczenia z vBET działały?