Pozdrav,
Sada ne znam gdje je problem. Ipak s bračnim Lang mape u URL ili ne?
ahhhh žao jer sam vam jučer dao rješenje za 4 verzije vB-a, ali imate 3 moja pogreška, žao mi je jednom.
Ovdje imate rješenje kako bi se uklonili dvostruko preusmjeravanje iz URL-a:
1. otvoriti i napraviti kopiju ove datoteke:
Forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. u ovoj datoteci nalaze:
PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
3. u ovu funkciju pronaći:
PHP Code:
if (!$vbulletin->userinfo['userid'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_guestfilecache_use']
4. stavlja pred ovaj kod:
PHP Code:
if ('REQUEST_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost' && $_REQUEST['language'])
{
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
$url = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/', '/', $_SERVER['REQUEST_URI']);
if(preg_match('/\/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//',$url))
{
$url = preg_replace('/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//','',$url);
exec_header_redirect($url);
}
}
Drugo. Ne znam što pitanje da li vi imati kad želite nadograditi vBET. molim vas dajte mi neki primjer. Molimo provjerite sve konfiguracijske postavke u admincp-> vBET-> Glavni (URL motor i sl.) i zalijepite ovdje svoj. Htaccess datoteku.
Ako još uvijek ne mogu nadograditi na novu verziju - molim poslao k meni PM vaše admincp i FTP detalje i ja ću to popraviti.
Treće. Sitemap generator integrirate s vBET Ovdje imate rješenje korak po korak kako to integrirati ovaj mod: http://www.vbenterprisetranslator.co ...tegration.html