Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 30

Thread: Google E-mail Upozorenje: Googlebot našao iznimno velik broj URL-ova na Vašoj web lokaciji

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Exclamation Google E-mail Upozorenje: Googlebot našao iznimno velik broj URL-ova na Vašoj web lokaciji

Google E-mail Upozorenje: Googlebot našao iznimno velik broj URL-ova na Vašoj web lokaciji

Primio sam ovaj e-mail (upozorenje) iz Googleova alata za webmastere

Imajte na umu da ne moram vBSEO instaliran.

Želim škripac za ovaj problem prije nego Google smanjuje moju stranicu rang ili me uopce zabrane, svoj AdSense prihod je već smanjen za polovicu, a Google Botovi doslovno su napali moje stranice.

U drugom slučaju s vBET opisan ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Ja sam poslao e-mail na sve vBET administratori u pm na zahtjev, ne mogu se javno objaviti e-mail kao što bi trebao znati, jer ide protiv googles TOS s mojim lokalnih zakona o zaštiti privatnosti kako bi se sigurni zabrana za moj Google AdSense korisnički račun tako da don ' t pitati.

Trebam hitnu škripac za ovaj problem, bez daljnjeg odlaganja, to je 3 dana da sam govori o tome u gornju vezu.

Pozdrav

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Mislim da je razlog da se omogućiti svim 52 jezika
    Osjećam da ako VBV čine jezika requst kao Ajax klikom langages i tankih donijeti omogućen linkove za druge jezike može pomoći na taj

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

ja dobiti isti upozorenja i imam samo 12 jezika, omogućeno

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by yahoooh View Post
    Mislim da je razlog da se omogućiti svim 52 jezika
    Osjećam da ako VBV čine jezika requst kao Ajax klikom langages i tankih donijeti omogućen linkove za druge jezike može pomoći na taj
    Ne to nije razlog. Naši i mnogo drugih foruma su uključeni svi jezici i to je u redu. Na taj način možete koristiti koliko god jezika kao što možete. Problem je negdje drugdje, a u ovom trenutku znamo 2 različite razloge za to.

Uređeni:
    Sada znamo više razloga Dakle, molimo vas da otvorite svoju nit i dati nam svoj mail od Googlea
    Zadnji uredio vBET; 16-01-11 na 21:43.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    ja dobiti isti upozorenja i imam samo 12 jezika, omogućeno
    Hi - napravite novu temu o svojim isue sa svojim e-pošte. Imate različite lniks i mi Kow 2 razloga tog problema. Da bi moramo znati vaš slučaj. Dakle, molimo vas da otvorite novu temu o tome, a mi ćemo vam pomoći

Registracija
    Listopada 2009

mario06 - Ja sam samo tijekom provjere svoje linkove. Ja ću vam dati odgovor u kratkom vremenu

Imajte na umu da kao što je opisano prije - naše osoblje je na raspolaganju za početak raditi na pitanju kada novi označeni stiže u obliku novu temu o tom pitanju. Inače nismo u mogućnosti upravljati i mi obavijestiti naših kupaca da treba otvoriti svoj novi thread o svom pitanju. Baš kao što ste upravo učinio i sada smo u mogućnosti da Vam pomoći
    Zadnji uredio vBET; 16-01-11 na 20:19.

Registracija
    Listopada 2009

Bok

Jedan od razloga (bit će drugi - još tijekom istrage) od vaše pitanje je da li dopušteno indeksa takve stranice kao član stranica. Oni nisu relevantni i većina članica stranice su u 99% isti - samo se razlikuje članice korisničko ime. Dakle, kada je dodatno preveden ste napravili 52 puta više takvih stranica koje su gotovo isti (ista stranica sadržaja nakon prevođenja će vam dati isti prevedene sadržaja). Mi savjetujemo da službeno blokira nevažne stranicama robot.txt - ovdje ćete naći kako to učiniti: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Imajte na umu da će to učiniti ovih stranica nestati oblik Google indeksu i to je dobro za SEO jer Google će vidjeti i indeksirati samo relevantne stranice s odgovarajućim sadržajem.

Također kao što sam vidjeti koje ste napravili promjene od Google generira ovu poruku, jer kao što sam vidjeti blokiran član stranica za goste. To također rješava ovaj dio problema. Ipak, ako želite vidjeti gost član stranicama, ali Google neće indeksirati ga - samo koristiti robots.txt za to

Vidim da postoje i linkovi za arhivu i teme - ću analizirati ovaj sada

Registracija
    Listopada 2009

Bok opet

Mislim da znam što može biti drugi uzrok - kao što sam gleda na zastavama veze nema veze, bez jezika = na sve ... Molimo Vas da što je vaš zadani jezik forum - za tom jeziku veza treba biti, bez jezika = jer sada svakoj stranici imate umnožavati za Google. Nakon što za normalnog URL-a i drugi put s jezikom = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.

Također molimo Vas da ste promijenili naš predložak pod nazivom vbenterprisetranslator_flag? Moramo znati je li vBET bug ili generirani od strane kupca promijeniti.

Razlog Mislim da bi mogao biti također (to ne mogu provjeriti, ali sada smo već TODO zadatak koji će omogućiti da provjerite u budućnosti) koji ste upravo imali čisti predmemoriju i tu je problem sa Google veze - u tom slučaju stranicama generirati bez sadržaja ( jer prijevod ne dobiva), i doslovno sadržaj je isti za sve prijevode. No, takve stvari se dogoditi, ako su privremeni, a ako vam ne blokira Google one sama nestaje - to su pitanja između Googlea i server i vBET može učiniti ništa s tim. Ja ne kažem da je to razlog. Mislim da bi to moglo biti. Kao što sam sada tražim na linkove dao Google ne vidim opisao problem uopće. Dakle, to bi mogao biti to.

Ipak - molimo vas da odgovorite na pitanja o defaultni jezik i predložak.

Vidim još jednu stvar - vaše prevedene arhivske stranice za podforume ne rade i daju prazne rezultate. Glavne i post stranice su u redu. Za stranice arhivskog podforuma postoji pogreška. To također čini puno veza koje idu na isti sadržaj - prazan sadržaj, a to također može biti razlog zašto vam je Google to napisao. Recite koju verziju vB koristite? Podržano 3.8 ili nešto niže - koliko se sjećam takva stvar se događa na 3.6 zbog vB buga. Ako nije podržana verzija i vB bug - pronaći ću nit o tome i toplo preporučujem da pišete vB timu o rješavanju ovog buga. Nažalost, očekujem da to neće učiniti jer više nije podržana verzija. Ali - prvo recite koju verziju koristite, tako da neću strukirati više riječi i vaše vrijeme za nagađanja

Registracija
    Listopada 2009

Bok opet iznova

Ovaj put sam provjeriti svoje veze pokazuju nit, a ja vidim 2 stvari ovdje
    1. Nitko nije kriv - što sam vidjela neke od onih linkova (nije sve vidi broj 2) sve teme koje je bio vrlo kratak sa samo jednom rečenicom u njemu. Dakle, svi oni su bili vrlo slični po defaultu - 99% sadržaja je izgleda. To je ništa za napraviti sa vBET - to je samo sadržaj svoje teme. vBET samo to prevodi tako da je stvarno više sličnih stranica za one, ali ako onemogućite vBET ne prevesti stranice i dalje će biti slične jedna drugoj, ako imate samo jednu rečenicu u jedini post u temi. Dakle, nemamo ništa učiniti ovdje.
    2. Možda ubijaju vaš forum sebe, ograničavajući broj radnih mjesta kako bi vidjeli gosti. Sada sve stranice za mene su isti sadržaj sa komunicirati da bi se registrirajte. Sjeti se da je Google je u potrazi svoju stranicu kao gost - tako da ako vaše ograničavajući mod je glupo da će ubiti vaš forum, jer Google će vidjeti posvuda isti sadržaj govoreći mu da se registrirate Molimo provjerite da ograničavajući mod je dovoljno pametan ili ga isključite.
    Zadnji uredio vBET; 16-01-11 na 21:46.

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Bok opet iznova

Ovaj put sam provjeriti svoje veze pokazuju nit, a ja vidim 2 stvari ovdje
    1. Nitko nije kriv - što sam vidjela neke od onih linkova (nije sve vidi broj 2) sve teme koje je bio vrlo kratak sa samo jednom rečenicom u njemu. Dakle, svi oni su bili vrlo slični po defaultu - 99% sadržaja je izgleda. To je ništa za napraviti sa vBET - to je samo sadržaj svoje teme. vBET samo to prevodi tako da je stvarno više sličnih stranica za one, ali ako onemogućite vBET ne prevesti stranice i dalje će biti slične jedna drugoj, ako imate samo jednu rečenicu u jedini post u temi. Dakle, nemamo ništa učiniti ovdje.
    2. Možda ubijaju vaš forum sebe, ograničavajući broj radnih mjesta kako bi vidjeli gosti. Sada sve stranice za mene su isti sadržaj sa komunicirati da bi se registrirajte. Sjeti se da je Google je u potrazi svoju stranicu kao gost - tako da ako vaše ograničavajući mod je glupo da će ubiti vaš forum, jer Google će vidjeti posvuda isti sadržaj govoreći mu da se registrirate Molimo provjerite da ograničavajući mod je dovoljno pametan ili ga isključite.
    1. To je talijanski forum, sadržaj u postove je prosjek i to nema nikakve veze s onim što si rekao.

2. Nisam ubijanje forum jer registrirajte mod nakon 3 posjeta (jedan od najpopularnijih instaliran Mods) nema nikakve veze s robota kao oni proći, čak i djeca znaju da osim toga sam bio koristeći vBET otkad slobodan inačici je izašao (oko godinu dana?!?), a ništa nije promijenilo ili dodana od tada.

Problem je u tome moj forum se smatra srednje forum s 368.000 teme, kad je Google šalje ga neprijavljene suradnike na mojoj stranici oni učinkovito vide 368.000 teme, ali na www.google.52languages su vidjeli 1.540,000 indeksirane teme zbog koje google bot za napad moj položaj težak pronaći gdje se nalaze. Moj predmemorija je Postavi za pet dana sa svim jezicima ali sada predmemoriju (testiranje) namjesti je za 2 dana s 4 jezika što je spremljeno, u ovom trenutku mogu potvrditi da je problem je vBET jer sam sad na 766.000 indeksirane teme i Google roboti su prestali napadati moje stranice.

Primjer: Vaša web lokacija ima 5.578 učinkovit teme ALI Google vidi 334.000 indeksiran niti, da li vi shvatiti gdje je problem?

Bez djela, morate saznati što se događa s Googleom i pronaći zaobilazna rješenja za problem jer Google je saznao 52x jezika lažni | duplikat indeksiranih linkova znači da prevedene veze ne postoje fizički, a ja ne mogu tvrditi da je od to je istina, to je spremljeno na našim poslužiteljima, to je kao varanje.

Na malom foruma ne plaćaju mnogo pozornosti, ali o mediju | velika forumima ne proći neprimijećen.

Trebali bi početi ulagati jezik parametar URL ("adresa? Jezik= Hr') je pokreće Googles robota za provjeru vBET powered stranice. Imate vBSEO (ne) što znači da koristite drugi jezik parametra koja trenutno prolazi Googles pozornost.

Puno drugih vBET korisnika imaju isti problem tako da nije slučajno!

PS. Google Centar za pomoć Izjava: U principu, ova poruka se prikazuje kada otkrivamo relativno velik broj URL-ova za vaše stranice.

Pozdrav
    Zadnji uredio mario06; 17-01-11 na 16:27.

Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •