1. Molimo uključite talijanska zastava na forumu (nisam ga pronaći) - sada korisnika koji je promijenio jezik nisu u mogućnosti vratiti na izvornom jeziku. Kao što sam napisao sadržaj teme koje sam bio u mogućnosti vidjeti prije nego što sam vidio da sam se registrirati samo jednu rečenicu u svim slučajevima. To nije ono što ja osobno preuzeti kao prosječna duljina sadržaja. Još jednom to čini stranica izgleda vrlo slično jer je razlika između kratke niti je samo jednu rečenicu - ostalo je izgled koji je isti. Ne znam kako ste tako sigurni da nema nikakve veze s ovom slučaju. Ako znate nešto što mi ne molimo samo ga podijeliti pa ćemo biti u mogućnosti da vam pomoći da brže. Znate li zašto ovaj e-mail je poslan?
2. Ne znam što je čvor školski program za djecu u svojoj zemlji, ali nadam se da će biti vrlo korisno za njih da znaju da molimo registrirajte mod nakon 3 posjeta nema nikakve veze s robota kao oni proći.
Molimo usredotočiti na pitanje. I dati potrebna odgovor - ja ne znam koji mod koristite, a ja nisam ni pitati, jer nije važno za mene - bitno je da je pokretanje sigurno. Ako ste 100% sigurni da je sigurno onda super. Samo u slučaju da ste imali bilo kakvih dvojbi možete vidjeti kako Google vidi svoj forum u Alatima za webmastere.
Imajte na umu da Google čizme ne napadaju bilo mjesta - Google ne štete mjesta. Mi savjet da koristite cache za duže razdoblje dozvoljeno, jer je bolje za izvedbu. Također, ako smatrate da je to sigurno jedini razlog je broj prijevoda na Vašoj stranici - slobodno onemogućiti neke od tih i to omogućiti ponovno jedan po jedan s vremena na vrijeme. Ipak molimo vas da razmislite da vaše licence je aktivan za 6 mjeseci i dobio ovu poruku sada. Teško je vjerovati da za 6 mjeseci Google nije vidio one veze - u stvari, mnogi od onih koje su već indeksirane. Dakle, nisam siguran da je to uzrok e-mail koji ste dobili. Čak i ako se molimo se uzeti u obzir sve informacije koje je dobio na vas nakon analize tih linkova.
Ne znam što znači učinkovito teme.
Također imajte na umu da radimo po tom pitanju - što je dobio rezultate naše analize. I molim držite uz reći što Google smatra - zato što je vama koji smatra da Google pronaći nije točna. Imamo puno foruma koji imaju apsolutno nema problema s Googleom i imaju sve jezike uključen. I nije istina da sadržaj nije fizički postoji, nemojte reći ono što možemo tvrditi, jer nešto ... Sadržaj postoji za svakoga tko ga posjeti i fizički postoji u bazi podataka u izvornom i cache prevedene obliku. Ovo nije svijet lutrija - to je prijevod to ne može dogoditi ako sadržaj ne postoji. A ništa nije varanje ovdje - molimo pročitajte Google TOS - to je Google, koji tvrdi da prijevod može biti spremljeno za max 15 dana. To je sve u redu s Googleom u slučaju automatskog stranica prijevoda - to je Google koji je ovaj prijevod![]()
Također ne klijent može reći da je bilo koji sadržaj koji se prenose na njega iz statičkih datoteka ili ne. U stvari u ovom dana gotovo ništa nije statična sada. U vBulletin nema pogled motike od statičkog HTML struktura - sve na bazi podataka iz baze podataka (jezika, predlošci, stilovi). Ja nemam pojma što je vaše znanje o klijentu server arhitektura s tankog klijenta, ali imajte na umu da se sadržaj ne postoji, ako veza odgovora. Reći da Google smatra da vara, jer ne postoji nema nikakve veze sa stvarnošću.
Također imajte na umu da možete u svakom trenutku koristiti vBET SEO linkove i / hr / umjesto jezika = - Ova konfiguracija je samo do vas i vBET podržava bez vBSEO.
O umu koji vam je dao - kao što sam napisao, ako se osjećate ste otkrili pravi razlog vašeg problema onda imate rješenje. Ipak molimo vas da razmislite da je to neki generički odgovor čak i bez provjere što se događa. Ne bih računati na njega:
1 - imate sličan iznos od linkova za pola godine.
2 - Google mail sama govori:
"Googlebot možda nepotrebno indeksira velik broj zasebnih URL-ova koji upućuju na identične ili slične sadržaje, Ili indeksira dijelove Vaše stranice koje nisu namijenjene za indeksiranje od strane Googlebot ".
Stoga još jednom molimo vas da razmislite naše savjete i analizirati rezultat. Ako osjećate da je samo pitanje broja prijevode koji ste uključili - onda znate rješenje.
Da li još uvijek trebate našu pomoć / savjet u ovom izdanju?

Reply With Quote