Pozdrav,
Zašto ne radi za mene?
Forum Egipat: Putovanje i povijest Egipta
Ali moj feedove rade:
Hvala
Pozdrav,
Zašto ne radi za mene?
Ali moj feedove rade:
Hvala
Zadnji uredio pepito69; 15-01-11 na 19:59.
ok pokušat ću to riješiti.
Kao što vidim da imate Pogreška u sintaksi - Pitanje je na vaš forum opis.
Možete jednostavno ga testirati - samo urediti forum opis i staviti tekst bez posebne slova (na primjer staviti opis na engleskom) i probati.
Ja ga testirali na mojoj testnoj forum sa svojim izvornim foruma opis (u Španjolskoj) i to je rad na moj forum.
Ako još uvijek ne rade - pošaljite mi PM vas FTP i admincp detalje i ja ću to provjeriti i riješiti.
Ja sam na čekanju za informacije i još uvijek pokušavaju riješiti.
Zadnji uredio kamilkurczak; 19-01-11 na 12:52.
Zahvaljujući ali to nije problem. Sam to učinio.
Vidio sam u kodu da kada RSS pronađe puntuation simbol (O, A, itd.) RSS prestaje. Nije problem polju za opis, to je problem o tome kako Vbet bavi nekim jezikom kodovima. To nije sintaksa problem.
U svakom slučaju, moram naučiti da imaju puno pacience s VBET, jer afterall, volim ga koristiti, ali nikada nije našao ekstenziju s takvim problemima.
Ja samo treba znati, zašto RSS prestaje kada pronađete neki simboli, simboli normalno u mnogim jezicima.
Hvala
halo,
Na mojoj testnoj forum ja ne mogu pronaći taj problem - napravio sam puno teme i postove na španjolskom s posebnim slovima kao u primjeru.
Tu je problem u prijevodu - to se može povezati s pogrešnim kodiranjem na Vašoj web lokaciji (ili krivo kodiranje postavki). Ja mogu to popraviti, ali ja imati puni pristup na Vaše stranice.
Ako Fink da je to bez problema - riješeno.
Zahvaljujući Kamil, jedna od ove dane ću vam poslati PM