Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: vBET pitanja - Slow upiti / Apache teme.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default vBET pitanja - Slow upiti / Apache teme.

Bok,

Imam bio koristeći za neko vrijeme sada vBET, a sve radi dobro,

No nedavno je zbog povećane razina prometa, vBet koristi 2-300 izlazni priključci,

To je uzrok mnogih Sporo Upiti se izvoditi, kao i uzrok Apache pogoditi svoj maksimalni broj niti.

Koji je trenutno postavljena na 256 (koji se lako bi trebao rukovati nešto poput 10 milijuna posjeta dnevno, a moj promet nije toliko visok).

moje stranice je: cardshare.tv

Imam dovoljno snažan server (dual quad core, 24gig ovna i sl.).

Opterećenja na poslužitelju je vrlo niska, pa se ne teret vezane pitanje.

Im trčanje vBulletin 3.8.x

Također sam omogućen puni gost cache memorije i cache memorije instalirane drugim slučajevima, kao što su VB i optimiziranje omogućen memcache.

-

Bok, Nastavno na moju prethodnu poruku,

Upravo sam primijetio je pogreške u vBet Alati -> Cache Cleaner u admincp.

Mislim da je ovo u vezi s pismom ili ne otkrivanje sam preimenovao admin / mod redatelja (npr. tvrdi kodirani) ili su dozvole?

Upozorenje: require_once ([put] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-jednom]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u [put] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' D kod on-line 9

Fatalna pogreška: require_once () [function.require]: Failed otvaranje potreban "/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9

Također sam onemogućen puni gost cache memorije kao u ovom trenutku čini se da se radi više teško nego dobra.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Update:

Uspio sam za optimizaciju stranice i instalirati nekoliko stvari koje su rectifyed stvari, tako stvari prikazuju redu sada.

Međutim, spomenuti pogrešci koja navodi na tvrdi kodirani put greška još uvijek postoji.

Također mislim da je možda sporo upite nadam se mogao biti optimiziran dalje u budućnosti.

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Jednostavno isključite vBET i resetirajte vaš server, držati vbet off za nekoliko dana i vidjeti ako tvoj forum je brže.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Imam popis savjeti za - molimo provjerite: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Što je to drugi problem? Ja to ne mogu reproducirati na mojoj testnoj forum tako da možete objasniti što bih trebao promijeniti (anme od folrum / mapa i sl.?)

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Admincp & modcp nazivi mapa i config.php

Registracija
    Svibanj 2010

ok, pa ću ga testirati danas pokušavam napraviti neki zaključak. Hvala

Registracija
    Svibanj 2010

Koristite li admincp forder s drugim imenom ili ne? Jeste li promijenili naziv ovoj mapi samo u config.php ili ime stvarnog mape previše?
    Ako da - pokušajte kopirati sve datoteke vBET upload / admincp mape u svoje nove mape.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Da admincp se zove nešto poput: HGUYFhghg78556FJF
    Ovo je ažurirana u config.php

Također sam napravio siguran za upload bilo koje datoteke u vBet / admincp otišao u preimenovan admincp mapu.

moj admincp mapa se promijenilo od prije instaliranja vBet.

Registracija
    Svibanj 2010

pa pokušajte ovo rješenje - http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post6876
    sada bi trebao raditi

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •