Bok,
Imam bio koristeći za neko vrijeme sada vBET, a sve radi dobro,
No nedavno je zbog povećane razina prometa, vBet koristi 2-300 izlazni priključci,
To je uzrok mnogih Sporo Upiti se izvoditi, kao i uzrok Apache pogoditi svoj maksimalni broj niti.
Koji je trenutno postavljena na 256 (koji se lako bi trebao rukovati nešto poput 10 milijuna posjeta dnevno, a moj promet nije toliko visok).
moje stranice je: cardshare.tv
Imam dovoljno snažan server (dual quad core, 24gig ovna i sl.).
Opterećenja na poslužitelju je vrlo niska, pa se ne teret vezane pitanje.
Im trčanje vBulletin 3.8.x
Također sam omogućen puni gost cache memorije i cache memorije instalirane drugim slučajevima, kao što su VB i optimiziranje omogućen memcache.
-
Bok, Nastavno na moju prethodnu poruku,
Upravo sam primijetio je pogreške u vBet Alati -> Cache Cleaner u admincp.
Mislim da je ovo u vezi s pismom ili ne otkrivanje sam preimenovao admin / mod redatelja (npr. tvrdi kodirani) ili su dozvole?
Upozorenje: require_once ([put] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-jednom]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u [put] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' D kod on-line 9
Fatalna pogreška: require_once () [function.require]: Failed otvaranje potreban "/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9
Također sam onemogućen puni gost cache memorije kao u ovom trenutku čini se da se radi više teško nego dobra.