Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Upozorenje: require_once () [function.require-jednom]: Ne mogu pristupiti [put] / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php u [put] / includes / functions_newpost.php (400): eval () 'd code on line 4
Upozorenje: require_once ([put] / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php) [function.require-jednom]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u [put] / includes / functions_newpost.php (400): eval () ' D kod on-line 4
Fatalna pogreška: require_once () [function.require]: Failed otvaranje potreban "/ home/nokiafor2/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_detection.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') u / home/nokiafor2/public_html/includes/functions_newpost.php (400): eval ()' d code on line 4
Zadnji uredio vBET; 21-11-09 na 21:02.
Razlog: Pogrešno BBCodes
Tijekom ažuriranje morate upload novih datoteka na poslužitelj. Molimo ugar upute ažuriranje i učitavanje potrebne datoteke na poslužitelju.
Također - ti sklon malo bug - citat je Google prepoznaje pogrešnom jeziku. Učinit ću brzo puštanje s ovom bug korekcije (citati neće slati tijekom jezik priznavanja).
Ja istražiti ovaj bug s citat. Kao što vidim mi smo ukloniti navodnike prije pitati Google za otkrivanje. U ovom slučaju to ne radi. Mislim da je razlog može biti ulazi unutar citat. Mi ćemo ga popraviti uskoro
OK - pitanje je s novim linijama u citat. Već ispraviti. Ćemo održati u novom izdanju do nekih drugih problema će biti razjašnjene kao problema s konfiguracijom ili bugova. Ipak novo izdanje popravljajući će se pojaviti brzo