Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 28

Thread: . Htaccess pitanja

Član
    Registracija
    Prosinca 2010

Default . Htaccess pitanja

Ja sam trčanje vBulletin 4,1 s vbseo 3.5.2.

Kupim VBT danas.

Ispod je moj. Htaccess datoteku koja radi ... www dot dot satelliteguys nas / htaccess.txt (ja ne mogu uploadati svoje txt datoteku kaže da je dozvole pogreška na poslužitelju, a ja ne mogu postavljati URL-ove dok sam nakon 15 puta.)

Ja sam bio u mogućnosti da biste dobili predložio vbt za rad ispravno, kad sam ga umetnite ja dobiti greška koja kaže stranica nije preusmjeravanje ispravno

Firefox je otkrio da je poslužitelj je preusmjeren zahtjev za ovu adresu na način da nikada neće završiti. Kada pokušam ide na moju početnu stranicu.

Možete li molim javite mi točan. Htaccess tako da ja mogu dobiti ovaj rad? Hvala!
    Zadnji uredio scottct1; 03-12-10 na 04:23.

Član
    Registracija
    Prosinca 2010

Naručio sam instalaciju usluge sinoć. Ja ću pustiti pro lik it out kao što sam siguran svojim nešto jednostavno.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

To je pravo.
    Ispričavam se za naš kasno.

Molim pošaljite mi PM vaše admincp, FTP i vBSEO detalje.

Sada imamo vikend. ćemo to učiniti u ponedjeljak. Je li to prava stvar za Vas? Ja se ispričavam za kašnjenje.
    Zadnji uredio kamilkurczak; 03-12-10 na 20:00.

Član
    Registracija
    Prosinca 2010

PM poslan.

Hvala!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ovaj vikend Kamil je besplatno. On će biti u mogućnosti to riješiti, a vi odgovorite u ponedjeljak. Nadam se da je to u redu

Registracija
    Svibanj 2010

. Jer ja ne mogu urediti Htaccess datoteku - molimo zamijeniti Htaccess datoteku s ovim:.
    Code:
    DirectoryIndex    cmps_index.php index.php cmps_index.php index.html index.htm

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.satelliteguys\.us
    RewriteRule (.*) http://www.satelliteguys.us/$1 [L,R=301]               

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    #RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin

#Those rules have to be in domain main folder
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#This rule must be in each directory which have to be supported (without forum directory itself)
    #RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.satelliteguys.us$

Registracija
    Svibanj 2010

Gotovo.
    -Ja uredili svoje vbSEO datoteke (integracija s vBET)
    -Ja uredili svoje. Htaccess (sada imate dobar pravila)
    -Imam postaviti potrebne opcije u admincp-vBET i admincp-> General Settings
    -Testirao sam svoju web lokaciju i sve (prijevod foruma i linkovi) radi dobro.

Možete li ga testirati?
    ako se nešto ne slaže pišite ovdje.
    Ako je sve u redu hvala na suradnji i sretno

Član
    Registracija
    Prosinca 2010

Imam nekoliko pitanja ...

1) Ako kliknete na njemačkom to prevodi na njemački redu. Međutim, ako želim vratiti na engleski, a zatim kliknite na engleskom zastavom vratiti na engleski, a ostaje njemački.

Umjesto mene uzimajući u satelliteguys.us / hr to samo vodi me natrag u satelliteguys.us

2) Moja je početna stranica cmps_index.php ali iz nekog razloga nije se učitava kao što je to koristiti za umjesto index.php se učitava. Da biste riješili taj temporarly imam kopije moje cmps_index.php na index.php.

3) Jedan od mojih korisnika prijavljenih sljedeće pitanje ... "Svježe nepročitaih poruka značajka čini se da je slomljena. Idem u prvi post teme, umjesto novih radnih mjesta."

Molimo Vas savjetovati.

Član
    Registracija
    Prosinca 2010

Više pitanja ...

Idete u AdminCP zatim VBT Alati zatim Opaque Zanemareni riječi koje sam dobiti sljedeću poruku o pogrešci.

Upozorenje: require_once ([put] / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php) [function.require-jednom]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u [put] / admincp / misc.php (2067): eval () ' D kod on-line 4

Fatalna pogreška: require_once () [function.require]: Failed otvaranje potreban "/ usr / home / satellit / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') u / usr / home / satellit / public_html / admincp / misc.php (2067): eval ()' d code on line 4

A to iz cache čistač ...

Upozorenje: require_once ([put] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-jednom]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u [put] / admincp / misc.php (2067): eval () ' D kod on-line 9

Fatalna pogreška: require_once () [function.require]: Failed otvaranje potreban "/ usr / home / satellit / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') u / usr / home / satellit / public_html / admincp / misc.php (2067): eval ()' d code on line 9

Registracija
    Svibanj 2010

1) satelliteguys.us / je dobro. zašto ne s "/ en"? jer je engleski glavni jezik, a forum kada kliknete na engleskom zastavom imate URL na izvornu foruma.
    Gdje vidite njemački? ako kliknete na njemačkom imam njemački prijevod. Ako kliknete na engleski - ja sam engleski.

Ako želite imati brži forumu:
    Možete onemogućiti neke prijevodi na prosjačenje - kad cache će biti popunjena možete dodati nove s vremena na vrijeme. Počevši sa svim prijevodima 52 znači 52 puta više sadržaja za korisnike i korijena. Neki forumi mogu lako nositi s tim, za neke je bolje početi s malo prijevodima.
    Da biste to učiniti: otići u vBET -> AdminCP -> zastave

2) je to radi sada?
    3) Sada imam slobodnog vremena. Ću to popraviti sutra. Ako je Ok za vas.

Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •