Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: vbseo 3,2 integracije pomoć vBulletin 3,8

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

Default vbseo 3,2 integracije pomoć vBulletin 3,8

Bok

Imam instaliran vbet danas i sve se čini dobro, osim sam koristiti vbseo 3,2 i ne znam koje su datoteke za uređivanje, ja sam učinio. Htaccess, ali ja se nisam promijenio niti vbseo datoteke i ja luka promijenio bilo vbseo postavke vam mogu pomoći?

Hvala

Bosiljak

Banned
    Registracija
    Studenog 2010

Pozdrav!

Sve o datotekama je opisan u paketu s vBET u učiniti-ne-upload-> README. htm datoteku u "integracije s drugim mods" odjeljak, i. htaccess- http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

ovo $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL), ne postoji u vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php tako da sam ne znam što bi trebao dodati, gdje možete pomoći?

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

Pozdrav,

ovo je Htaccess i moj forum

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML |..? Txt) (\\ Gž))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjeravanja = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjeravanja = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\. Vbenterprisetranslator_seo.php (/.*)?))$ php [L, QSA]
    Je li to točno?

Hvala

Bosiljak

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

u dodatak ...

imamo najnovije vbseo sada
    Τεστ ποστ - ForexForum.GR
    Problem s kojima se suočavamo je da prijevodi nisu učinili automaticallytranslations ne odvija automatski

Hvala

Bosiljak

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

bilo vijesti o tome?

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,
    Bio sam na vaš forum na primjer, ovaj URL:ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は USD 強化 し て 続行

i to SEO vezu izgleda dobro. Pa gdje je problem? molimo vas da ga opisati bolje.
    Code:
    The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
    Molimo objasniti bolje.
    Zadnji uredio kamilkurczak; 25-11-10 na 19:50.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Kamil, ja sam bio tamo, oni su najnoviji vbseo instaliran i prijevodi se čini da se događa automatski, tako da mislim da sada oni traže je njihova. Htaccess točni kao što je prikazano gore?

Pozdrav,
    Simon

Banned
    Registracija
    Studenog 2010

Sve izgleda dobro. Tu je prozor pitaju jezik foruma (prema Vašem pregledniku postavke), forum je preveden dobro, SEO linkovi izgledaju fino .. postoji bilo koji drugi problem?

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •