Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Predložak uređivanja

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

Default Predložak uređivanja

Pozdrav,

Prije kupnje PRO verziju sam odlučio ocijeniti slobodan jedan u mom mjestu:
    travelexpert.gr / travel.php

Dakle, ja sam neka pitanja:
    1 .- Mogu li dodati zastave na liniji pod mojim gumb izbornika, gdje sada kaže "Putovanje savjetnik"?
    2 .- Poštujem želje Google imaju svoje slongan, ali mogu dodati u podnožju, a zastave će biti na vrhu?
    3 .- I na kraju ... Cijena 90 dolara uključuje potpuno besplatnu verziju svog modula?

Hvala
    Marija

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,
    Otkrio sam ovaj upute za Vas na besplatnu verziju vBET stranice:
    vB Enterprise Prevoditelj - vBulletin.org Forum

1.
    Code:
    Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
    - Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
    - Configurable header for flags
    - Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.
    Ako želite staviti svoju zastavu pod ovaj gumb - samo idite na izbornik vBET i uređivanje zastave mjesto za Običaj. Nakon toga samo $ Vbenterprisetranslatorflags na predlošku s ovaj gumb

3. 90 $ - to je cijena vBET dozvole, ako želite ukloniti vBET kredit vezu, morate kupiti i dodatne marke besplatne licence - za 135 dolara

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Vidim da smo izgubili odgovor na 2. pitanje

Dakle - da možete staviti Gogle logo u drugom mjestu. Da biste to učinili morate ukloniti Google slike iz vBET konfiguracije i dodati ga u odgovarajućim predložak Admin CP.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

Hvala i vama dečki. Ja ću ga kupiti tijekom vikenda.

Marija

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •