Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 6 od 6

Thread: Novi član tima

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Smile Novi član tima

Bok

Želim Vam predstaviti naš novi član tima Mateusz Remer (korisničko ime mateuszr).

On će nam se pridružite u Customer Care području. Tako sada ćemo biti u mogućnosti da vam dati podršku čak i brže. Mi se pripremaju za uvjeravam vas brige o korisnicima 7 dana u tjednu. Do sada često bilo je kao da, ali to nije bila osigurana, a na nekim vikendima pitanja mogao čekati malo duže za odgovor. Sada želimo ga osigurati. Trebat će nam neko vrijeme priprema, ali nadam se da najkasnije na početku nove godine bit će naš standard kako bi se osiguralo Customer Care 7 dana u tjednu - svaki tjedan

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

hej congrates i dobrodošli potom mateuszr

omogućuje da proizvod i forum bolje zajedno

Banned
    Registracija
    Studenog 2010

Pozdrav!

Michal me upoznao ranije, u svakom slučaju želio bih da se predstavim
    Pa, ovdje sam Novi član tima, koji će vam, nakon kratkog vremena potrebnog za razumijevanje svih pitanja vBET-a, poslužiti najbolju moguću podršku i osigurati da naš proizvod učini vaše poslovanje profitabilnijim i učinkovitijim, a istovremeno jednostavan za korištenje, s velikim potencijalom i dobrim perspektivama za budući razvoj!

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Dobrodošli vam može pomoći Upravo sam kupio brandfree verzija ja dont znati kako to maknuti povezati bez ponovno instalirajte. Molim sati mi upute.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Quote Originally Posted by webmastersite View Post
    Dobrodošli vam može pomoći Upravo sam kupio brandfree verzija ja dont znati kako to maknuti povezati bez ponovno instalirajte. Molim sati mi upute.
    Već učinjeno.
    Pozdrav mateuszr.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

hvala Kamil mi je pomoglo.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove