Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: Uklonite neke jednog posebnog znaka u URL-u, kao što su [,], *, i drugi

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Uklonite neke jednog posebnog znaka u URL-u, kao što su [,], *, i drugi

Hi momački, potreba neki pomoć ovdje

in vbseocp.php --> Zamjena znakova --> sam postaviti Zamijeni znakove koji nisu engleski u URL-ovima?, kako bi se znakovi koji nisu engleski zadržali u URLS-u poput uputa za instalaciju vbet-a

u zadani jezik (engleski) trebam ukloniti neke znakove da ne treba u URL-ovima, kao što je [, ], * i druge jedan znak, jer nisam udobnost s tim jednog znaka u zadanom jeziku (engleski)

ugoditi pomoć dečki kako ukloniti te jednu znakove u URL-u zadani jezik (engleski), ali još uvijek koriste "Keep Non-Engleski Likovi u URL-ovima" opciju

Pokušao sam dodati [i] i * lik u vbseocp.php -> Definirajte Stopwords ali ne radi, ili se može ukloniti iz svoje vbseocp.php -> Definirajte Zamjena Custom znakova?

ILI

ako postoji uvjetna kod "Zamijeni Non-Engleski Likovi u URL-ove?" za zadani jezik i samo "Keep Non-Engleski Likovi u URL-ovima" za druge jezike "za druge jezike, možda možemo postaviti uvjetni kod u vbseo / resources / XML / config.xml nešto poput ovoga samo za primjer
    if ($ vbetlang == zadana vrijednost)
    {
    Zamijenite Non-engleskih znakova u URL-ovima?
    }
    if ($ vbetlang! = zadana postavka)
    {
    Držite Non-engleskih znakova u URL-ovima za druge jezike
    }

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

za prvi put sam već znati kako to učiniti, hvala Andres Durán Hewitt u vbseo forumu:

Pozdrav,

Još uvijek možete definirati karakter zamjene bez obzira na "Keep Non-Engleski Likovi u URL-ova" opciju. Pokušajte definirati sljedeće običaj znakova zamjene:

Code:
    '['=>''
    ']'=>''
    '*'=>''
    I pustiti mene znati kako to ide.

Srdačan pozdrav.

, ali je bolje ako mi može koristiti drugi put iznad, molimo vas da nas obavijestite ako bilo tko ima informacije o tome uvjetno, i ja predlažemo da koristite prvi put iznad, ako koristite engleski / latinski kao zadani jezik (kao i gotovo svi smo ga koristiti )

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ja sam to čitajući pažljivo sada i dati vam odgovor uskoro

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

primjer kao što je ovaj URL niti ja

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-%5B-%5D-%2A-others.html
    to je bolje URL kao što je ovaj, Uklonjeno posebni znak [,], a * podebljano gore, bolje za engleski forum

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-others.html

ostale URL-ove na primjer, da su neki poseban znak u naslovu i URL
    [Jezik: $ jezik ne dodavati jezik BBCodes] u brzi odgovor
    I goto = newpost veze ne preusmjeri ispravno
    langtitle = sk] F.. bug?
    Showthread.php? P = x ne prepisivati
    "Vbet_ zastave" pitanje
    Nakon 2 lang = BBCode ...
    Zadnji uredio basketmen; 04-11-10 na 20:21.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

U redu, tako - možete to učiniti također vBET datoteku:
    1. Otvori vbenterprisetranslator_seo.php
    2. Find:
    Code:
    $vbet_custom_char_replacement = array(
    '"' => '', 
    '[langtitle=' => '', 
    '[/langtitle]' => '', 
    ']' => '-'
    );
    3. Dodaj ima para na sličan način vBSEO

Morat ćete ponovno dodati nakon svakog ažuriranja, budući da vaše promjene će biti prepisane. Dakle, imajući u vBSEO običaj zamjena čini se da je bolju ideju.

O vašem drugi prijedlog. Takvo stanje će izgledati ovako:
    Code:
    if ($_REQUEST['language'])
    {
    Keep Non-English Characters in URLS for other languages
    } else {
    Replace Non-English Characters in URLs?
    }
    Nismo testirati takva rješenja, tako mi savjet da to učinite na neki test primjer ne na pravi forum i provjeriti kako se ponaša. Ne vjerujem da će raditi - pretpostavljam da se od njega uzeti samo config vrijednosti i priključen na varijablu, tako da varijabla bi prema ovom kao i vrijednost niza. Pretpostavljam - nisu testirane. Dakle, takve promjene trebaju biti ton u drugom mjestu na mjestu gdje se varijable uzima vrijednost možete učiniti:
    Code:
    $theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
    Ako varijabla je globalna (i ako je varijabla nije konstantna), onda možete prebrisati u / Includes / vbenterprisetranslator_functions_seo.php datoteka. Postoje 2 mjesta gdje imate kod poput ovog:
    Code:
    if ($language) {
    $text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
    } else {
    $text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
    }
    Tako možete promijeniti globalnu varijablu vrijednost u drugom priopćenju, prije nego što je tekst ocjenjuje.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •